• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

slm kızlarrrr

tok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
345
1
118
Ankara
subatta baslayacagım tedavım malesef ertelendı havalar bıraz ısınıncaya kaldı onun ıcın moralım bozuk bıraz

bence moralini bozma vardır bunda da bir hayır.benim arkadaşımında ertelenmişti.hemde çeşitli sebeplerden dolayı defalarca ertelendi.şimdi kucağında ikizleri var.hakkında hayırlısı olsun sevgiler...

canlarım yaaaa havayla felan alakası yokta kyınpederım havalar bıraz ıssınsın ozaman baslayalım demıs durduk durdukta 1 2 ay daha duramadıkmı demıs hanı soguk ya gıdıp gelmesı felan zor olur demıs onun ıcın kaldı hakkımızda hayırlısı olur ınsallah yaaaa dua edın ne olurrrr bundada var bır hayır cok heycanlıydım bu ay baslıyacam dıye ama heycanım yarıda kaldı valla

amannn sorma canım bı yogunluk gırdı araya hıc gıremedım bızım babanne hastalandı ona gıdıp gelmeyle hıc gecemedım netın basına bıde benım tedavı kaldı moralım ona bozuldu kendımı tam hazırladım derken kaldı yaaaaa nevın sen nasılsın sen anlat nasıl gıdıyor hamılelık varmı sıkıntın

kız erteleme boşuna bu mevsim daha ii :)) bakma başkalarının sözüne kayınpeder ne anlar ya canım :)))
iiyim canım çok şükür iiyiz biz çok şükür bebişimle teyzesine dua ediyoruz ;))

bak işte burda nevine katılıyorummm:)
bencede erteleme uzun günlerde daha zor olurr hem sıcak hem günler uzunnn
bencede tam zamanıı k.peder ne karışıyoo bi onlar kalmıştı bu işe el atmadık töbe yaa

kızlar haklısınızda oyle olmuyo malesef onlar nezaman derse ben ozaman baslayacam mecbur arada tatsızlıkcıksın ıstemıoruz ne yapalım sımdıye kadar hıc bıseye karısmamıstı sımdı neden agzını actı bende anlamadım valla aman kendınıze dıkkat edın nevın teyzecıgıme ıyı bak olurmu annesı banada bızlerede hep dua et

Back
X