Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım, doktorun iyi olabilir ama emin ol doğum için iyi bir yer değil. Doktor ve hemşireler iyiydi ancak bebek hemşireleri sıfırın altındaydı. Acil çağırdım kaç saat sonra geldiler. Fiyata göre kalite işte![]()
teşekkurler paylaşımın için senın doktorun kımdı
Ben doğumumu burada yapıcam ınşallah .Az günüm kaldı.Doğumdan sonra izlenimlerimi yazarım sana.Başka bir şehirde oturduğum icin buraya son ay geldim .Doktorum hale kayıran güler yüzlü hoş bir bayan.Hastanenin para icin bir ton tahlil verdikleri de doğru ama şimdilik memnunum ilgi alaka iyi .Randevu sistemi yok o kötü .Bir gün sıra beklerken kapıda doğurucam diye korkuyorum
Sağol canım
Hmm bir de şöyle birşey var eğer gece doğum olursa nöbetçi doktor doğumu yaptırıyormus .Hale hanım gelmiyormuş .Prosedür boyle diyor .Beni zaten hamileliğim boyunca takip eden tam bir doktor olmadığı icin kimin doğurtacagini pek önemsemiyorum.Senin icin problem olabilir belki
Benim günüm dündü ama kızım kemiklerimden geçemiyor .O yüzden pazartesi tekrar kontrole gidicem bir gelişme yoksa (ki ne sancı ne kasılma hic birşey yok ) pazartesi epidural sezeryan olucam
Cok sağol. İnşallah anestezi ekibi tecrübelidirde ilacı sızdırmazlar dualarınıza cok ihtiyacım var yarın sabah gidiyorum doğuma