slm.pendik kaynarca nene hatun hasnasine giden varmı

karalxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
156
0
96
40
İstanbul
slm arkadaşlar bende 31 haftalık hamileyim ama hastanede kararsızım nene hatuna gıdıyorum hilal bayram doktorum cok ıyı ama hastaneyi pek tavsiye etmiyorlar bana yardım edermısınız bu arada yenı adı medicine hospital oldu.

Selam canım, doktorun iyi olabilir ama emin ol doğum için iyi bir yer değil. Doktor ve hemşireler iyiydi ancak bebek hemşireleri sıfırın altındaydı. Acil çağırdım kaç saat sonra geldiler. Fiyata göre kalite işte:(

Selam canım, doktorun iyi olabilir ama emin ol doğum için iyi bir yer değil. Doktor ve hemşireler iyiydi ancak bebek hemşireleri sıfırın altındaydı. Acil çağırdım kaç saat sonra geldiler. Fiyata göre kalite işte:(

teşekkurler paylaşımın için senın doktorun kımdı

Ben doğumumu burada yapıcam ınşallah .Az günüm kaldı.Doğumdan sonra izlenimlerimi yazarım sana.Başka bir şehirde oturduğum icin buraya son ay geldim .Doktorum hale kayıran güler yüzlü hoş bir bayan.Hastanenin para icin bir ton tahlil verdikleri de doğru ama şimdilik memnunum ilgi alaka iyi .Randevu sistemi yok o kötü .Bir gün sıra beklerken kapıda doğurucam diye korkuyorum

Ben doğumumu burada yapıcam ınşallah .Az günüm kaldı.Doğumdan sonra izlenimlerimi yazarım sana.Başka bir şehirde oturduğum icin buraya son ay geldim .Doktorum hale kayıran güler yüzlü hoş bir bayan.Hastanenin para icin bir ton tahlil verdikleri de doğru ama şimdilik memnunum ilgi alaka iyi .Randevu sistemi yok o kötü .Bir gün sıra beklerken kapıda doğurucam diye korkuyorum

Evet canım senin dediğin gibi o bayan için olumlu şeyler duydum hep.
Madem senin az kalmış her gittiğinde hiç beklemeden içeri almaları gerekir. Beni öyle yapıyorlardı. Önceliğim vardı herkesten. Allah sağlıkla kurtarsın ikinizede inşallah...

Sağol canım
Hmm bir de şöyle birşey var eğer gece doğum olursa nöbetçi doktor doğumu yaptırıyormus .Hale hanım gelmiyormuş .Prosedür boyle diyor .Beni zaten hamileliğim boyunca takip eden tam bir doktor olmadığı icin kimin doğurtacagini pek önemsemiyorum.Senin icin problem olabilir belki

Sağol canım
Hmm bir de şöyle birşey var eğer gece doğum olursa nöbetçi doktor doğumu yaptırıyormus .Hale hanım gelmiyormuş .Prosedür boyle diyor .Beni zaten hamileliğim boyunca takip eden tam bir doktor olmadığı icin kimin doğurtacagini pek önemsemiyorum.Senin icin problem olabilir belki

ben ilk ayımdan beri oraya hilal hanıma gıdıyorum vee dogumumuda oo yaptırsın istiyorum acıkcası senin nekadarın kaldı :nazar:

Benim günüm dündü ama kızım kemiklerimden geçemiyor .O yüzden pazartesi tekrar kontrole gidicem bir gelişme yoksa (ki ne sancı ne kasılma hic birşey yok ) pazartesi epidural sezeryan olucam

Benim günüm dündü ama kızım kemiklerimden geçemiyor .O yüzden pazartesi tekrar kontrole gidicem bir gelişme yoksa (ki ne sancı ne kasılma hic birşey yok ) pazartesi epidural sezeryan olucam

Sevgili Zapzup, benim oradaki doğumum spinal sezaryendi ve benim için sonraki 1 hafta cok zordu. Yağ dokusunun içine enjekte edilen o ilacı vucuttan atana kadar çok acı çektim. İnşallah sen çabuk atlatırsın. Bol su ve kahve iç sonrasında... Allah sağlıkla kurtarsın..

Cok sağol. İnşallah anestezi ekibi tecrübelidirde ilacı sızdırmazlar dualarınıza cok ihtiyacım var yarın sabah gidiyorum doğuma

Pazartesi doğumumu yaptım . Korktuğuma değmedi.Anestezi ekibi süperdi.Ameliyathanedeki ekip gayet rahat sanki orası kantin gibiymis gibi muhabbetli bir ortamdı.Korkudan titriyordum ama beni bile sakinleştirdiler. Iğneyi vuran kişinin eli cok hafiftı herhalde acımadı. Sonda takıldığı icin cok canım yandı.spinal iğnesi vurulunca cok rahatladım.Sonra onlar tansiyonumla serumumla ilgilenirken karnımla birşeyler yapıyorlardı.Cok hafif bi mide bulantısı geldi icim daraldı falan.Ben onlara sıkıntılarımı anlattım onlarda bana açıkladılar onlarla konuşurken daha da sakinleştim.Sonra simdi karnında bir baskı hissedeceksin dediler ve kızımın sesini duydum.Rahat geçti benim allaha şükür.Bugün 6. Günümüz allaha şükür hic baş ağrım olmadı ama dedikleri gibi ilk gün 5 litre simdi de hergün 3 litre su içiyorum. Belimde ağrımiyor

Back
X