Selam arkadasim umarim en kisa zamanda sirunuma care bulursun. Bende 1 sene denedikten sonra hamile kalabildim esimde sperm hareket sorunu vardi. Ilk asilamada hamile kaldim doktorumun cok etkisi var diye dusunuyorum bende Ankaradayim doktorum Aydan Biri netten arastir istersen mukemmel bi doktor gercekten isinin ehli...
Selam arkadasim umarim en kisa zamanda sirunuma care bulursun. Bende 1 sene denedikten sonra hamile kalabildim esimde sperm hareket sorunu vardi. Ilk asilamada hamile kaldim doktorumun cok etkisi var diye dusunuyorum bende Ankaradayim doktorum Aydan Biri netten arastir istersen mukemmel bi doktor gercekten isinin ehli...
Canım benim eşimde sorun yok fakat benim tüp tukalı cıktı hsg cektirdim,kist cıktı onuda atlattım en son yumurtalarım yavaş catlıyo sanırım fsh da sorun var...klomen 3 ay kullandım cat.iğneside ama olmadı...söylediğin doktoru yarın araştıracağım canım saol...seninde bebişin hayırlı olsun...annelerin dualarını allah kabul eder duaet :)))Selam arkadasim umarim en kisa zamanda sirunuma care bulursun. Bende 1 sene denedikten sonra hamile kalabildim esimde sperm hareket sorunu vardi. Ilk asilamada hamile kaldim doktorumun cok etkisi var diye dusunuyorum bende Ankaradayim doktorum Aydan Biri netten arastir istersen mukemmel bi doktor gercekten isinin ehli...
bende ankarada yaşıyorum 2. ayımız bu ay da olmazsa bizde dr gideceğiz. ben zekai tahir burak kadın doğum hastanesine gideceğim ilk olarak.
slm canım bende yaklasık 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı 3 kere klomen kullandım yumurtalar gelişti eşimin sperm hareketi güzel ama gebelik oluşmadı.... bende bu ay aşılama yaptırdım, daha 3 oldu yapılalı hakkımızda hayırlısı, ALLAH cennet kokusundan mahrum bırakmasın bizi inş
slm canım bende yaklasık 2 yıldır bebek istiyorum ama olmadı 3 kere klomen kullandım yumurtalar gelişti eşimin sperm hareketi güzel ama gebelik oluşmadı.... bende bu ay aşılama yaptırdım, daha 3 oldu yapılalı hakkımızda hayırlısı, ALLAH cennet kokusundan mahrum bırakmasın bizi inş
evet hastane tüm herseyi uzatıyor. çok kalabalık bir de ama dr çok iyi ablam orda tüp bebek tedavisi gördü bu sebeple orayı tercih ediyorumCanım ben 1,5yıldır aynı hastaneye gidiyorum ama sanki biraz ağırdan alıyorlar(iyi bir prof..doç...bulmam gerekiyor...allah hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin...ama işte insan çabalamadan araştırmadan duramıyor demi canım
evet hastane tüm herseyi uzatıyor. çok kalabalık bir de ama dr çok iyi ablam orda tüp bebek tedavisi gördü bu sebeple orayı tercih ediyorum
Canım orası dediğin yr neresi?sanırım ank.dasın bende ank.dayım net yazarsan belli banada faydan olur:)))
canım cebecide büyük kadın doğum hastanesi ama çok ilgileniyorlar ve iyi profesörler var. ablam çok memnun kaldı. ben özel düşünmüyorum su an için belki doğumda giderim inş. rabbim nasip ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?