• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Slm

Umudum34

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
32
3
6
38
Kızlar bende yeni katıldım.3 yıllık evliyim 4 aydır bebek tedavisi görüyorum klomen progestan bunları kullanıyorum ama sonuç alamadım.simdi adetim 3 gün geçti korkuyorum test yapmaya ilaçlardan gecikme olabilirmi. Bu tedaviden olumlu sonuç alan varmi

Tatlım. Neden korkuyorsun ki eğer hamileysen çok mutlu bir haber olur ama degilsende önümüzde ki ay daha çok çalışmalara yoğunluk verirsin :) kafana çok takma canım. Bu olumsuz etkiliyor çünkü gerçekten. Sen git eczaneden bi gebelik testi al ve yap hemen canım

Kızlar bende yeni katıldım.3 yıllık evliyim 4 aydır bebek tedavisi görüyorum klomen progestan bunları kullanıyorum ama sonuç alamadım.simdi adetim 3 gün geçti korkuyorum test yapmaya ilaçlardan gecikme olabilirmi. Bu tedaviden olumlu sonuç alan varmi

Tabii ki de olumlu sonuç alıyorlar :) umarım hamilesindir. Neden bir test alıp yapmıyorsun. Ben yarına kadar dayanamazdım. Zaten regl günün geçmiş varsa cıkacaktıe zaten. Hadi bi test al da yap çok merak ettim ben de :)

İki gün önce yaptım negatif çıktı eczaneler bana çalışır oldu o yüzden tekrar hayal kırıklığı yaşamamak için almak istemiyorum yarin a kadar beklicem :)

Kızlar 1.20 çıktı tahlil maalesef gebelik yok :( bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim umarım ise yarar

Kızlar 1.20 çıktı tahlil maalesef gebelik yok :KK43: bu ay aşılama yaptırmaya karar verdim umarım ise yarar
Olsun canım üzme kendini. Allah en hayırlı olcak zaman da nasip etsin inşallah anneligi. En tez zamanda.

Back
X