SLNDMT'in 17Kg Verdiği Başarı Öyküsü

SLNDMT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
765
2
46
İzmir
arkaslar cok olmadı bes ay once 86 olan ben su an 68 67 gelıyom ve cok mutluyum buradan aldığım gazlan ve cherkes basarmıs ve bende basarırım dedım ve bu yola bas koydum ve sonuc ta 17 kılo gıttı tabıkı yerıne gore cok kacamak yaptım yerıne gore az yedım bazen cokta kacırdım ama hıc bozmadan dıyetımı bu gunlerı gordum cok sukurler ben bır mağazaga gırdığımde sıze gore yok dendığini cok duydum ama sımdı elıme ne alırsam o yakısır sıze hanım efendı dıyolar onceden abla o sıze olmaz dıyenler sımdı onlar bıle sasırıyorlar eskı bedenım xxllll gıyerdım pantolonlarımda 48 dı sımdı 38 40 arası ve bedenım de le beden ve goguslerı kucultemedm ıcın ıste arkadslar ben o kıloları verdıysem herkes verır ve kımse uzulmesın veremıcek kılo yoktr yıyerek aldık yemıyerek verıcez hepsını ve su anda bende uc bes kılo daha ıstıyom vermeyı ama cevremdekıler bu kadr yeter dıyo ve ıstemıyolar daha vermemı resmımı eğer basarırsam eskı ve yenı olarak bes kılo daha verınce huzurlarınıza cıkarcam arkaslar sunkı halımde prfılresmımde

tebrik edeerim bende kasım ayından beri 13 kilo verdim daha vermem gereken 4-5 kilom var kutlarım seni darısı benim başıma

tebrikler cok guzel kilo vermissiniz. resimlerinizi goremedim.acaba sadece arkadas olanlar mi gorebiliyo? darisi bizim basimiza

tebrikler cok guzel kilo vermissiniz. resimlerinizi goremedim.acaba sadece arkadas olanlar mi gorebiliyo? darisi bizim basimiza

tesekurler CANIM COK KARISIK BI SEY GIBI GELDDI BANA BU KK RESIM YUKLEMEYI BASARAMAYAN VE KILO CETVELINI YAPMAYIDA BASARAMAMISTIM ILK OLARAK KKKULUBUNDE TARIHE GECCEM SANIRIM SADECE PROFILDE CIKIYO BI DAHA UĞRASAYIM HERKES BAKSIN DIYE BAKALIM OLCAKMI ESKI RESIMIMIDE BES KILO DAHA VERINCE ESKI YENI DIYE YUKLETCEM ARKADSIMA CUNKU BEN YAPAMIYOM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…