Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar sma önceden yapılan bir testle tespit edilebiliyor. Aranızda yaptıran var mı ? Nerede nasıl yapıldığına dair internette pek bilgi bulamadım sizlere sormak istedim.
Okadar magdur durumda ki çocuklar devlet destegi alamıyorlar bizlerin bilinçlenip bu testi yaptırmamız gerekiyor. İnşallah güzel bilgiler ediniriz baskalarına da ışık olurİstanbulda yeditepede yapılıyor sanırım. Ben yaptırmadım yeni öğrendim varlığını ama bir dahaki gebeliğimden önce mutlaka yaptıracağım.
Şimdi eşimin kuzeni doktor onunla görüştük. Düşük ihtimal ama hamileyken de yaptırmak önemliymiş. İyi bir yerde yaptırmak gerekiyormuş yoksa bir anlamı yok dedi. Düzen veya Biruni laboratuvarları güvenli dedi. Ben ant yaşıyorum burada yok ama araştırıcam yine.Konuyu takipteyim
2.hamilelikten önce iyi oldu bu yaziyi görmem
Rabbim şifa versin sma hastası bebislere
Merhabalar öncelikle insallah ailenizinkiler negatif cikarHerkese merhaba
Bende sma genetik tarama testini yakın zamanda bir tanıdığımdan duydum. 3 yaşında bir oğlum var ve ona hamile kalmadan önce böyle bir testten haberim yoktu. Çok şükür ki oğlum gayet sağlıklı 2. Bebeği düşündüğümüz bu zamanda tesadüf eseri bir tanıdığımızdan duyduk ve hiç ihtimal vermemize rağmen yaptırmak istedik. Fiyatlarından dolayı önce ben yaptırdım ve bir sorun çıkması durumunda eşime de yaptıırırz diye düşündük. İstanbul koşuyolu medipol hastanesinde 1070 tl ye testi yaptılar test sonucum bugün çıktı ve taşıyıcı olduğumu öğrendim:-( şimdi yarın için biruni hastanesinden randevu aldık oğlum eşim ve kendim için tekrar bir test yaptırıcaz. Bu kadar önemli bir hastalığın tanısı bu kadar kısa sürede öğreniliyor ise bu testin evlenmeden önce yapılması zorunlu olmalı diye düşünüyorum.
Merhaba, size çok geçmiş olsun umarım herkes negatif çıkar/çıkmıştır.Herkese merhaba
Bende sma genetik tarama testini yakın zamanda bir tanıdığımdan duydum. 3 yaşında bir oğlum var ve ona hamile kalmadan önce böyle bir testten haberim yoktu. Çok şükür ki oğlum gayet sağlıklı 2. Bebeği düşündüğümüz bu zamanda tesadüf eseri bir tanıdığımızdan duyduk ve hiç ihtimal vermemize rağmen yaptırmak istedik. Fiyatlarından dolayı önce ben yaptırdım ve bir sorun çıkması durumunda eşime de yaptıırırz diye düşündük. İstanbul koşuyolu medipol hastanesinde 1070 tl ye testi yaptılar test sonucum bugün çıktı ve taşıyıcı olduğumu öğrendim:-( şimdi yarın için biruni hastanesinden randevu aldık oğlum eşim ve kendim için tekrar bir test yaptırıcaz. Bu kadar önemli bir hastalığın tanısı bu kadar kısa sürede öğreniliyor ise bu testin evlenmeden önce yapılması zorunlu olmalı diye düşünüyorum.
Merhabalar bizi de gelişmelerden haberdar ederseniz sevınırızHerkese merhaba
Cok tesekkur ederiiiz, insallah sizde guzel sonuclar alirsiniz. Ankara da yasayanlar icin de super bilgiMerhaba güncel olarak fiyat vermek istedim geçen hafta eşimle taşıyıcı testi yaptırmak üzere bir yer ile konuştuk kişi başı 2000 TL istediler. Çevrenizde yeni evlenecek çift var ise Ankara büyük şehir belediyesi bunu ücretsiz yapıyor tek bir kişiye. Zaten tek bir kişi yeterli oluyor aslında iki tarafında taşıyıcı olması gerekiyor çünkü. Söylemek istedim![]()