🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
@rana20 @Tospaagtd ve kendime okudum bagisladim listeyi bitirdim Rabbim Rabbim dualaramizi niyetimizi kabul etsin insaAllah

@ummhnisa (Ümmühan)
@Magnifiaque (Merve)
@aysenurt3991 (Ayşenur )
@rana20 (Rabia)
@Tospaagtd (Tuğçe) hepinize okudum Rabbim niyetlerinizi tez zamanda kabul etsin inşAllah

@Harlofia
@Yazarhanim
@28mn
@zinciriye
@Buluts34
@ummhnisa
@Magnifiaque
@aysenurt3991
@rana20
@Tospaagtd
Kızlar hepinize okudum. Rabbim en güzeliyle kabul etsin inşallah
Amin kızlar ağzınıza sağlık maşallah

@SoLeiL12
@Life light
@H M
@Maviayyy
@goah
@Mimariye
@burcusami
@Feyzaanrr
@Kzbnylmz
@tiniminihaniim
@Harlofia
@Yazarhanim
@28mn
@zinciriye
@Buluts34
@ummhnisa
@Magnifiaque
@aysenurt3991
@rana20
@Tospaagtd

Hepiniz için okudum. Rabbim herkesin gönlünden geçen niyetini kabul etsin inşallah

@SoLeiL12 @Life light @H M @beratbedirhan @Maviayyy @goah @Mimariye @burcusami @Feyzaanrr @Kzbnylmz @tiniminihaniim @Harlofia @Yazarhanim @28mn @zinciriye @Buluts34 @ummhnisa @Magnifiaque @aysenurt3991 @rana20 @Tospaagtd niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin

Aminn insallahhhh.. bende bitirdim herkesi
Allah kabul etsin

Ağzına kalbine sağlık @Yazarhanim cım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsiin inşAllah

@Life light @H M @beratbedirhan @Maviayyy @goah @Mimariye @burcusami @Feyzaanrr @Kzbnylmz @tiniminihaniim kızlar sizlerin niyetine okudum. Rabbim gönül muradınızı kabul etsin inşallah

Ağzınıza sağlık Allah razı olsun

@Buluts34 @ummhnisa @Magnifiaque okudum rabbim Niyetinizi kabul etsin inşallah

Regli oldum arkadaşlar toplu bildirim yapacağım için hiç yazmadım buraya ama biter bitmez tamamlayıp yazıcam

@aysenurt3991 @rana20 @Tospaagtd okudum rabbim Niyetini zi kabul etsin inşaallah Herkese okumuş oldum .. Bu güzel dua için @H M arkadaşıma teşekkür ederim

@aysenurt3991 @rana20 @Tospaagtd okudum rabbim Niyetini zi kabul etsin inşaallah Herkese okumuş oldum .. Bu güzel dua için @H M arkadaşıma teşekkür ederim
Ağzına sağlık canım

`