- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Takip etmesen de etiket yapinca bildirim gelio normalde. Ben burayi takip ediorum ama gelen bildirime bi defa bakmasam bidaha bildirim gelmio. Bazen bildirim cok olunca arada kaynio. Tmm ben kalan arkadaslarada okur yetisirim sizeS Sabr-Sukur-Dua sen en sonOndokuzdokuzondokuz arkadasimizda kalmissin. Takip edin konuyu canim ben etiketliyorum gelmiyor site ile ilgili.
Olsun canim onemli degilKusura bakmayın kızlar
0▫▫ Yeni İsm-i Azam Dua Grubumuz
1. B Bademmm388
2.Oriana
3. M Minikbirmucizemeselesi
4.2019 mutluluk
5.RESEN
@Saadetim33
7.Ondokuzdokuzondokuz
8.H M
9. K Kubkubra
10. @Mucizemm222
11.mimiraculum
12.Birpdrci
Rabbim sena kulunun evlatlarını hayırlısıyla sağlıkla kucağına almasını nasip eyle. Sağlıklı bir gebelik kolay bir doğum geçirmesini, bebeklerinin ona sımsıkı tutunmasını nasip eyle. Evlatlarının senin yolunda kötülüklerden kötülerden uzak anne babasına hayırlı bir evlat sana hayırlı bir kul olmasını nasip eyle. Annesine babasına kardeşine eşine sağlık sıhhat ver onları senin salih kulların arasına al. Peygamber efendimizin şefaatine sena kulunu ve ailesini nail eyle. Allahım sena kuluna güzel isimlerinle muamele eyle. Allahım sena kulunun eşine işindede sağlık ver her göreve gittiğinde sağlıkla dönsün evine. sen onu koru ayağına taş değdirme eşine ve vatan için görev yapan bütün askerlerimizi koru kolla. Bu duayı edip amin diyen bütün kardeşlerimin kalplerindeki niyetlerini isteklerini kabul et. Kimsenin kucağını boş bırakma allahım. Ahir zamandaki kötülüklerden hepimizi koru. Mübarek gecenin hürmetine el açıp ettiğimiz tüm dualarımızı kabul et rabbim. Senin gücün herşeye yeter. Amin.
13.hasbeee
14.Asbei
15.merve
16.Aytanesii
17. S Sabr-Sukur-Dua 18.kunfeyekun__
Katilım kapandi arkadaslar.
➡➡ Yeni Ismi Azam Duamiz ◀
Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un"( 111 defa )
İsm-i Azam'dan sonra okunacak Dua
Allahumme ecib dağveti vegdi haceti bi rahmetike ya erhame'r-rahimin ve sallallahu ala seyyidina Muhammedin ve alihi ve eshabihi ecmeıne amin ya rabbe'l-alemin el'fatiha.( sadece 1 kere okunacaktir )
Siradaki arkadasimiza 111 defa okuyacagiz.
Süremiz 1 gündür.
Okudum canım haber veremedim Allah duasını en güzel şekilde kabul etsin inşallah
isminiz nedir acaba.. nick ile duamı edimmi??Allah’ım her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt. Geçim yerim olan dünyamı düzelt. Ahiretimi düzelt. Hayatta iken daha çok iyi işler yapmamı nasip eyle. Bana doğru yolu göster, doğru yolda yürümemi kolaylaştır.Hamileliğimi sağlıkla geçirmeni nasip et Allah 'ım.H M
Hasibeisminiz nedir acaba.. nick ile duamı edimmi??
saol canımHasibe
hasibe için okudum Rabbim kabul etsin aminnnnnnnAllah’ım her işimin koruyucusu olan dinimi düzelt. Geçim yerim olan dünyamı düzelt. Ahiretimi düzelt. Hayatta iken daha çok iyi işler yapmamı nasip eyle. Bana doğru yolu göster, doğru yolda yürümemi kolaylaştır.Hamileliğimi sağlıkla geçirmeni nasip et Allah 'ım.H M
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?