🔸İsm-i Azam Duasi 🔸

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hasbeee
kunfeyekun__
Duasi:Ya Rabbi kadriye ve eşine haklarında hayırlı olacak şekilde vatanına dinine milletine hayırlı sağlıklı zeki evlatlar nasip eyle tez vakitte..borçlarını ödeyip hayırlı zenginlik nasip eyle
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94

Duamiza niyet etmeden önce
Tövbe istiğfar , Salavat-i Şerife ve Besleme çekelim inşallah.
Rabbim kabul eylesin.
Herkes 111 defa okuyacaktir.
Süremiz 1 gün. Herkes sırası gelince duasını yazsın takib eden günlerde.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

Canım ilk kisininde duasını bulup onada okuyayim hak geçmesin

hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
Duası:Öncelikle Allah olmayan herkese hayirli evlatlar nasip etsin,, benim duam; 2 kizim var Onlari imanli inancli hayirli yetistirmek, suan 3.hamileligim hakkimda hayirliysa eger bu bebegimin erkek olmasi. Okuyan herkesten Allah razi olsun
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94

Rabbim kabul eylesin.

Allâhu-Hû , Melik'ün, Semî'un,Kâdir'un Kerîm'ün, Halîm'ün, Latif'ûn, Alîm'ün, Muîn'ûn, Sâdik'un" 111 defa okunur..

Sonradan katılanlar benim yonumdem hakkım helal olsun ama ben başta grubumuzun kalabaliklasabilir yazdım içinden geliyorsa baştan baslayin kısa bı dua.. daha iyi olur ama
Ben zorlanirim diyorsaniz sıradan başlayın inşallah. Diğer arkadaşlarda hakkını helal etsin

arkadaş için okudum... inşaAllah hayırlısı ile erkek müjdesini alır

hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
Duası:Öncelikle Allah olmayan herkese hayirli evlatlar nasip etsin,, benim duam; 2 kizim var Onlari imanli inancli hayirli yetistirmek, suan 3.hamileligim hakkimda hayirliysa eger bu bebegimin erkek olmasi. Okuyan herkesten Allah razi olsun
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94

Rabbim kabul eylesin.

@2kız1anne için okudum rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

hasbeee
kunfeyekun__
L Laladunya
H M
Evva
Umut_2019
Magnifiaque
Luluuu94

Rabbim kabul eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…