Smallville

Bu konu arkada kalmış ya:mymeka:

Ya ne biçim ilerledi dizi meğer lana iyileşince clarkı bırakmak istememiş o kaydı lexsin adamları zorla yaptırmış

Lex ölü gibi bişey olduğu hale hala emirler verebiliyor o tess in gözüne ne zaman kamera koydurmuş:1shok:

Şimdi de lanayı kaçırdılar lexi hayata döndürme deneyinde insan denek için lanayı kullanıyolar kızı diri diri yaktılar:1no2:Ama lana yaşarda keşke lex i geri getirmeseler geberse

eee artık kimseizlmiyor mu smallville i ?? ben en son chloe nin louis oldugu bolumu izlemistim
guzeld

benn izliyorum 10. sezon 1. bölümü izledim bölümün adı lazarus
kesinlikle favorim clark&lois
çok tatlılar çok şekerler çok yakışıyorlar bayılıorum ikisine
artık esas süperman hikayesine dönmesine çok sevindim bu dizinin

bir kaç tane lazarus bölümünden fotolar
lois ve clark

Eklentiler

• $lois-lazarus-smallville-spoilers-280x416.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $smallville-cw-season10-laza-09.webp
    17 KB · Görüntüleme: 91
  • $smallville-lois-on-cross_510.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 96
ay ne sıkıcı bu dizi ya, cnbc e ve e2 de gözümüze gözümüze sokuyo saolsunlar

dizinin ortasından başladım.
6-10. sezonları izledim.
zaman zaman hafif baysada karakterleri çok sevdim.
oyuncular seçimleri bence harikaydı.
clark,lois ikiside Allah'ın boş zamanında yarattığı kullar deyimi vardır ya hani o tanıma çok güzel örnekler.
lois hele gittikçe güzelleşti zilli.
lex,lionel,zod çok karizmatik düşmanlardı.
dizinin erkek oyuncularının aksiyon sahneleri yetersizdi.
doomsday geliyor, darksead geliyor, zod geliyor diyorlar.
aha diyorsun ortalık karışacak büyük kavga kopacak.
hemen clark birşey yapıyor hop çözülüyor sorun.
kadın karakterler daha çok aksiyonluydu Allah ne verdiyse kafa kol giriyorlardı.
dizi bitince boşluğa düştüm sanki uzun zamandır arkadaş olduğum kişilerden ayrıldım.
izlediğime de kesinlikle pişman olmadım.
ne diyim it's your destiny kal-el, my son.

Nasıııııl? Ben izlerken gerginlikten ölmüştüm özellikle Doomsday'e karşı çok vicdanlı bir acıma vardı içimde. Doomsday'le Chloe'nin bir sahnesinde çalan şarkı mesela yıllardır her dinlediğimde o bölümde hissettiğim hüzünlü gerilimi hatırlatır, neydi o... Heh, Apocalyptica ve Adam Gontier'den I Don't Care, ah yine hüzünlendim :)

Cnbc-E'de gösterirken de izliyordum ama bölüm kaçıra kaçıra sonra indirdim baştan sona hepsini izledim, bayılmıştım. Sıkıldığım yerler oldu ama 10 sezonda da dediğiniz gibi arkadaşlarımdan ailemden ayrılmışım gibi geldi. Zaman zaman özlüyorum, açıyorum kliplerini falan izliyorum. Sırf Smallville'den dolayı ben Lana'yı severim mesela bana göre Clark Kent'in büyük aşkı Lois değil Lana'dır

Ay neyse, nostalji yaptım sanırım biraz açayım da bir iki parça bir şey izleyeyim hasret gidereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…