Smallville

nevbahar

Herkes Olmuş Sahtekar
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
3.910
12
358
40
smallville2.jpg

EFSANEDEN ÖNCE CLARK KENT ADINDA
GENÇ BİR ADAM VARDI.

Her efsanenin bir başlangıcı vardır. Superman’den önce de Clark Kent adında genç bir adam vardı. Smallville bizi Clark Kent’in kimlik arayışına girdiği gençlik yıllarına götürüyor. Superman mitolojisinden daha çok parçanın yerine oturmasıyla birlikte Clark’ın kostümlü bir kahramana dönüşümüne git gide daha da yaklaşıyoruz: Yalnızlıklar Kalesi, Lex’in karanlık tarafa yaklaşması, Kriptonlular, Jor-El, Aquaman, Brainiac ve daha fazlası beşinci sezonda izleyenleri bekleyen sürprizlerden sadece birkaçı.

Bayılarak izliyorum bu diziyisırnaşık şeySon bölümde Lana'yı kurtarmak için geri gitmesi ve babasının ölmesine çok üzüldümsenağlamaLana'danda ayrıldı 2 kayıp birdensenağlama​

bende severek izlerim bu diziyi:utangac:
ben en çok babasının ölmesine üzüldüm:çok üzgünüm:
en sevdiğim karakter ise Whitney Fordman Lana ile çok yakışıyorlarjeyyar

bende severek izlerim bu diziyi:utangac:
ben en çok babasının ölmesine üzüldüm:çok üzünüm:
en sevdiğim karakter ise Whitney Fordman Lana ile çok yakışıyorlarjeyyar

Gardaşım evet sen çok güzel izlersin bilmem mi:roflol::roflol:

nevim :asigim: bende izliyorum :dance: kaçarmı bee :sm_cool:

Senden kaçar mı didsim:asigim::sm_cool:Ama niye adam öldü ya:çok üzgünüm:

Gardaşım evet sen çok güzel izlersin bilmem mi:roflol::roflol:

Senden kaçar mı didsim:asigim::sm_cool:Ama niye adam öldü ya:çok üzgünüm:

ben tüm boş vakitlerimde bu dizi seyrederim hatta korsan cd lerini aldım bıkmadan usanmadan oturup kalkıp seyrediyorum:1rolleyes:

o adamı da kesin Whitney öldürdü bence:dilcikar:

e zaten clark gerçek babasıyla pazarlığa oturmuştu :çok üzgünüm: bence biyolojik babanın yokolması lazımdır artık Kötü Kazen

Ozaman planları yapıp clarka yardım edelim:1ninca:Ben kırmızı taşıo alıyım sen yeşil :1ninca:tatlicadiarzu

ben tüm boş vakitlerimde bu dizi seyrederim hatta korsan cd lerini aldım bıkmadan usanmadan oturup kalkıp seyrediyorum:1rolleyes:

o adamı da kesin Whitney öldürdü bence:dilcikar:

Ya allan mannağa:roflol:whitney kim sen kimsin ne diyon:roflol:Sen git müzik dinle la:roflol:

temamfisfisfistemamfisfisfis sustum
ben bu diziyi seyretmedim:dilcikar:yada sadece bir bölüm seyrettim:dilcikar:
yada sadece reklamlarında gördüm:dilcikar:yada web sitesinde yalnış bilgi var:dilcikar: suç benim değil :mymeka: o siteye o wihtneyi kim koyduysa:mymeka:

İzledim izlemez olaydım emi:mymeka:

Niye clarkın babası öldü ki luthorların ikiside fazlalıktı:mymeka:

Öldür birini bir fazlalık kalkardı al Lionelin saçları tak Lex'in kafaya aynı:mymeka:Lex side sevmiyorum :mymeka:

Bu bölümde süpermanın kız versiyonunu gördük hatta sarı kafa Clark'a sen de böyle olmak istermiydin diye sorarak ilerki bölümler için göz kırpmış oldular bizejeyyar

Bu dizide yemek yoktu canım bişi çekmedi:1ninca:tatlicadiarzu

İzledim izlemez olaydım emi:mymeka:

Niye clarkın babası öldü ki luthorların ikiside fazlalıktı:mymeka:

Öldür birini bir fazlalık kalkardı al Lionelin saçları tak Lex'in kafaya aynı:mymeka:Lex side sevmiyorum :mymeka:

Bu bölümde süpermanın kız versiyonunu gördük hatta sarı kafa Clark'a sen de böyle olmak istermiydin diye sorarak ilerki bölümler için göz kırpmış oldular bizejeyyar

Bu dizide yemek yoktu canım bişi çekmedi:1ninca:tatlicadiarzu

bende o kız gibi olucam büyüyünce :1rolleyes:

bende seyrediyorum bu diziyi sırnaşık şey clark çok yakışıklı yaa bayılıyorum onaa lana da çooook güzel çok değişik bir yüzü var çok beğeniyorum o kızı ama o rexi alsın clark benim lülülülülülü :dance::1closedeyes:

Back
X