Merhaba,
Dr. Coşkun Levent Taşçı'yı internette bacak estetiği başlığı altında araştırma yaparken buldum ve bu klüpte Coşkun Bey'e teşekkür eden bir kaç yorum okudum. Araştırmalarım sonucu merkezin adını buldum (Superplast), videoları inceledim ve bir arkadaşıma da bahsettim. İkimiz de farklı günlerde görüşmeye gittik.
Çok bilgilendirici, tüm sorulara detaylı bir şekilde cevap veren, yaptığı binlerce operasyon ait öncesi sonrası fotoğrafları paylaşan bir doktor. Televizyon programlarında son teknolojiyi yakından takip ettiklerinden de bahsediyordu ve yağ aldırma tiplerini aralarındaki farkları da görüşme sırasında tüm detaylarıyla açıkladı.
Ben eski bir varis hastasıyım ve iki kere ameliyat oldum. Fakat hastalık döneminden kalma dolaşım bozuklukları alt bacakta, özellikle bilekte fazla deformasyona, yağ birikmelerine neden olmuştu. Yapı olarak da bacakları ince bir insan değildim. Bu konuyu da kendisiyle konuştum. Slim lipo sonrası, uygulanan teknoloji sayesinde deride sarkma söz konusu olmadığı gibi toparlanma da olduğundan, iyileşmenin hızından, ameliyat süresinin kısa olmasından, birkaç saat içerisinde rahatça dolaşacak hale geleceğimden bahsetti. Diğer taraftan bu uygulamanın bir zayıflama yöntemi olmadığı, bvücut oranlarının kalıcı şekilde değiştirildiğini biliyorum. Bu zaten aradığım şeydi. Aksi takdirde diyet yapar, para harcamazdım.
Şunu söyleyebilirim, duyduklarımın hepsi doğru çıktı, 50dk operasyon olmak üzere toplamda 1,5 saatte merkezden çıktım, aynı gün öğleden sonra ailemle dolaşmaya çıktım, ertesi gün de aynı şekilde. Ben dolaşırken daha rahat ettim. Doktor bey kendimi fazla yormamamı fakat nasıl rahat edeceksem öyle davranmamı belirtmişti. Aynı günün akşamı verilen antibiotik, ağrı kesici ve ödem atıcı ilaçlar ile sıkıntım olmadı. belirttikleri gibi ertesi gün ağrı kesiciye gerek kalmadı. Üçüncü gün bandajlar açıldığında harika bir görüntüyle karşılaştım. Zira ben zadece diz altı (bilek) için gitmiştim fakat doktor bey, iç diz için öneride bulunmuştu ve mutlaka yaptırın demişti. Kabul edip yaptırdığım için çok çok memnunum. Haklıymış, bir bütün olarak bacak formum. düzelmiş. Yaptığı binlerce ameliyat ile estetik açıdan bakışı çok ilerlemiş. Olamayacak şeyleri açıkça belirtiyor ve olabilecekler ile önerilerini getiriyor.
Bu forumda Coşkun Bey'i tavsiye eden arkadaşlara ve Çoşkun Bey'e teşekkürlerimi burada da
bildirmek isterim. Yaptırmayı düşünen arkaşlara ben de mutlaka tavsiye ederim.