• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

smear sonucu iltihap, inflamasyon ve hamilelik

catterflym

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.304
658
Kizlar biliyorsunuz hamile kalamiyorum sonunda doktora gittim smear yapti oncelikle sonucumda inflamasyon yani iltihap cikti ilac vermisti soktorum akintiya karsi.benim sorum iltihap korkulcak bisey midir hamilelige engel midir lutfen bilgisi olanlar paylassin cok kafama taktim..

Kesinlikle engel degil.benim yogun iltihap cikti bir ay antibiyotik bir haftada fitil kullandim.bitti gitti.yalniz soyle bir durum gerceklesti.iltihap cok olunca tupleri tikiyormus ben rahim filmiyle tupleride temizlettim ve hamile kaldim.sen tabi hemen rahim filmi cektirme.benim br yil cocuk olmayinca nedeni bu olabilir diye rahim filmi istendi.

Kesinlikle engel degil.benim yogun iltihap cikti bir ay antibiyotik bir haftada fitil kullandim.bitti gitti.yalniz soyle bir durum gerceklesti.iltihap cok olunca tupleri tikiyormus ben rahim filmiyle tupleride temizlettim ve hamile kaldim.sen tabi hemen rahim filmi cektirme.benim br yil cocuk olmayinca nedeni bu olabilir diye rahim filmi istendi.
Canim peki iltihapin gectikten ne zamn sonra hamile kaldin

Yok be arkadaşım sen şimdi tedavinin ol sonra daha kolay hamile kalabilirsin bana öyle derlerdi ve oldu da gerçi düştü ama şimdi senin rahmin temizleniyor hamile kalma Şansın artacaktir inşallah.

Back
X