smear sonucu iltihap!!!!

serfik

minik mucizem
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
5.299
2
156
İstanbul
Kızlar merhaba,

Smear sonucumda servist(rahim iltihabı) çıktı, çok korktum bebek düşündüğümüz için ancak doktor hiç tedirgin olmadı 5 gün kullanmam için fitil verdi sonra da yumurtlama günümü söyleyip denemeye başlayın dedi, geçen ay tutturamadık malesef...:

Sormak istediğim, benim hiç iltihap belirtim yoktu sonucu görünce çok şaşırdım benimnle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi,
İlişkiden sonra kan gelmesi iltihaptan mı kaynaklanıyor ama her ilişkide gelmiyor ilk defa oldu, dün de sağ kasığımda ağrı oldu, cuma günü dr. gideceğim
çok tedirginim umarım bişey çıkmaz bebek istiyorum çünkü...

canım bende ilk evlendiğim sıralar ilişkiden sonra kan geliyordu.bende korkmuştum.meğersem enfeksiyon kapmışım.numıs med diye bi jel var temizleyici eczanelerde satılıyor tavsiye ederim onu.sonraki ay hemen hamile kaldım.onun gebelikle alakası var mı bilmiyorum.bugün bende smear sonucumu aldım malesef sonuc olumsuz dedi doktor çok korktum.iltihap var dedi rahminde.üzüldüm.fitil verdi 7 gün kullan dedi sonra tekrar smear testi yapacağım dedi.inşallah kurtuluruz yaa.off hiç bi belirtisi de yok bende hiç beklemiyodum.

aynı şey bendede sözkonusu. 30 yaşındayım bebek istiyorduk ama son 15 gündür sağ kasığımda ağrı vardı. önce üşütme diye düşündüm ertleedim ama hem kontrol olur diye doktora gittim. her türlü testi yaptılar. dış gebelikten şüphelendiler. çünkü midemde bulanıyordu. ama çok şükür kan tahlilinde bir şey çıkmadı. smear testi sonucunu da bugün hastanenin internet sitesinden gördüm.doktora göstermedim henüz ama anladığım kadarıyla herşey negatif. ama tanı olarak enflamasyon konmuş. ve o da sanırım iltihap anlamına geliyor. henüz net bilmiyorum tani. en kısa zamanda sonucu götürücem doktora. bu arada ağrım üç gündür yok ama mide bulantısı devam ediyor. ve ağustosta tekrar bir vajinal ultrason günü verdiler. nedenini bilmiyorum. ama iltihap olması açıkçası rahatlattı beni. en azından dış gebelik değildi çünkü. çok kokmuştum. ilaç kullanınca geçicek olması çok güzel ama arkadaşın dediği tekrar smear testi olayı çok moralimi bozdu. çok canım yandı çünkü. ilk kez oldum ve bir daha düşünmesi bile ürpertiyor pofffff

hepinize çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve bebeklerini kucağınıza alırsınız bir an önce
bişey soracam testi yapmak için adetin 3 günümü gitmek gerekiyo

hepinize çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve bebeklerini kucağınıza alırsınız bir an önce

sağol canım.hayır adetin 3.günü gidilmesi şart değil.ben hasta değildim gittiğimde.şimdide bu fitili kullanıyorum kanamam var çok korkuyorum bir şey mi oldu acaba off off allahım sen yardımcı ol bize...

canım merhaba yazılanları yeni gördüm , bugün doktora gidecektim ama ameliyatı çıktı kaldım salı gününe , bebiş çalışmalrına başladık, inş iltihap yoktur da bu ay hamile kalırım çok istiyorum ve salı gününü iple çekiyorum, dr. bana 5 gün kullandırdı sonra yumurtlama günümdü çalışmalara başla dedi geçen ay ama olmadı bakalım bu ay hayırlısı ile iltihabımız geçer inş .benim ki de geçmiştir.

Canım smear testi için uygun olunan gün adet bitiminden sonra 3. günden itibaren diyorlar ama pek farketmiyormuŞ, sadece önemli olan son 3 gün cinsel ilişkiye girmemek, vajinal duş almamak

Smear testinde canın neden yandı ki canım, ben hiçbir şey hissetmedim, dr alırken gösterdi canın yanmayacak dedi, fırça gibi bişey akıntı alıyor oradan, sana nasıl bir uygulma yaptılar peki, ben de hiç belirti olmadı iltihapla ilgili, senin bulantın var iltihapdan kaynaklanabilir hemen doktora git.

benimkisi çubuk değildi. metal bir aletle yaptılar. pek burada anlatılanlar gibi değildi yani. birde çok kastım kendimi. doktor 10 gün spnrasına randevu verdi yine ama sanırım bekleyemicem. tekrar başladı kasık ağrıları çünkü. sanırım şu fitili hemen kullanmam gerekicek.

Nasıl bişeymiş o canını o kadar yaktı, ben ilk defa kadın doğuma gittim geçen ay çok korkuyordum pt diye smear aldı bu kadar kolay olacağını zannetmiyordum senin de şansına canım:97: Fitili kullan hemen bend e kullandı salı doktora gideceğim geçmiştir umarım k

arkadaşlar bu rahim iltihabında akıntı falan olmuyormu . bende 3 aydır falan hamileymişim gibi bir mide bulantısı var midemden şüphelendim doktorlara gittim birşey bulamadılar. bende ağrı falan yokda acaba başka ne tür belirtileriniz var . bunun için smear testimi yapılarak anlaşılıyor sadece?

evt canım smear ve kültür testinde çıkıyo bu enfeksiyon,iltihap.bende de hiç bi belirti yoktu.rutin kontrol için yapalım dedi doktor yaptırdık çıktı malesef iltihap.benimde hep midem bulabır çok hassastır ama bundan mı bilmiyorum canım sebebini.inşallah yoktur öyle bir şeyy..

bende geçen kış yaptırmıştım benimde iltihap çıktı 14 günlük fitil verdi kullandım ama o fitili kullanırken başlarda öyle kokulu akıntılarım olduki sorayın doktor iltihap söküldüğü için dedi son kullanışlarımda da hiç ama hiç akıntım olmadı kurtuldum sanırım. ama hiç belirtim olmamıştı meğer içimde fırtınalar kopuyormuşta haberim yokmuş kontrolede gitmedim doktor 6 ayda bir muayene ol yeter demişti.

canım merhaba hamile kalabildin mi benimde simirimde iltihap çıkma ihtimali var inşlh çıkmaz da ne yaptın merak ettim

Kızlar ben ogrenciyim 23 yaşındayım ve üstelik sağlık bölümünde okuyorum. 6 ay önce vajinamda garip garip şeyler çıkmaya başladı. Başta sigil ve hpv virüsü olduğunu düşündüm. Okuduğum şehirde doktora gittim. doktor sigil olmadığını Ve enfeksiyona bağlı çıkmis olabileceğini söyledi. Ne bi ilaç verdi ne de tahlil yaptı. İki ay sonra daha farklı yerlerimde çıkmaya başladı. Dudakların iç tarafında. yine doktora gittim ama bu defa başka bi doktora. Kültür testi yaptık. Sonunda bakteriyel vajinit çıktı. Bi hafta ilaç kullandım. Değişen bisey olmadı. Memlekete döndüm. burda ki doktoruma gittim. Mantar, enfeksiyon ve rahim de yara varmis. Hemen smear testi aldı. 5 gun sonra smear sonucu çıktı .o beş gün öyle kötü geçti ki, kanser oldugumu dusunuyordum. Smear de sadece enfeksiyon cikti. Şu anda 3 ayrı kapsül ve hap kullaniyorum. antibiyotik ve antifungal. Onun dışında mixovul vajinal fitil kullaniyorum. Hergün çok kötü akintim oluyor. Pihtilasmis aKinti. Balgam gibi bişey. Ve adet te olamadım. 4 gün geçti. Kızlar ben yeni üye oldum. Tüm bu hastalık asamalarimda sizin yorumlariniza baktım. Ve bunca şeyden sonra yazayım dedim. Kadın olmak çok zor....

Iltihapi gectikten ne kadar sonra hamilr kaldin canim

ben kürtajdan sonra iltihap kaptım ve 4 ay uğraştım hamile kaldığım ay smear testi yaptırdım ondada iltihap çıktı . yani hamilelikle enfeksiyon arsında bağlantı yok benimki çok şiddetliydi hatta akıntım yeşildi ama şu an 20 haftalık hamileyim çok şükür

Bende İnternetten sonucuma baktım herşey negatif. Sonuç yorum kısmında enflamasyon yazıyor sadece. Fakat şuan virüs salgını nedeniyle doktora gidip gösteremiyorum

Son düzenleme:
Ben de İnternetten sonucuma baktım herşey negatif çıktı. Sonuç yorum kısmında enflamasyon yazıyor sadece. Şuan virüs salgını nedeniyle doktora gidip gösteremiyorum. Sizinde aynı durum söz konusu olmuş. Doktor gittiğinizde ne dedi nasıl bir tedavi uyguladı merak ediyorum. Bende korona olayları durulduktan sonra gidip göstericem ancak şuan merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…