hepinize çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve bebeklerini kucağınıza alırsınız bir an önce
bişey soracam testi yapmak için adetin 3 günümü gitmek gerekiyo
canım bende ilk evlendiğim sıralar ilişkiden sonra kan geliyordu.bende korkmuştum.meğersem enfeksiyon kapmışım.numıs med diye bi jel var temizleyici eczanelerde satılıyor tavsiye ederim onu.sonraki ay hemen hamile kaldım.onun gebelikle alakası var mı bilmiyorum.bugün bende smear sonucumu aldım malesef sonuc olumsuz dedi doktor çok korktum.iltihap var dedi rahminde.üzüldüm.fitil verdi 7 gün kullan dedi sonra tekrar smear testi yapacağım dedi.inşallah kurtuluruz yaa.off hiç bi belirtisi de yok bende hiç beklemiyodum.
hepinize çok geçmiş olsun umarım herşey yolunda gider ve bebeklerini kucağınıza alırsınız bir an önce
bişey soracam testi yapmak için adetin 3 günümü gitmek gerekiyo
aynı şey bendede sözkonusu. 30 yaşındayım bebek istiyorduk ama son 15 gündür sağ kasığımda ağrı vardı. önce üşütme diye düşündüm ertleedim ama hem kontrol olur diye doktora gittim. her türlü testi yaptılar. dış gebelikten şüphelendiler. çünkü midemde bulanıyordu. ama çok şükür kan tahlilinde bir şey çıkmadı. smear testi sonucunu da bugün hastanenin internet sitesinden gördüm.doktora göstermedim henüz ama anladığım kadarıyla herşey negatif. ama tanı olarak enflamasyon konmuş. ve o da sanırım iltihap anlamına geliyor. henüz net bilmiyorum tani. en kısa zamanda sonucu götürücem doktora. bu arada ağrım üç gündür yok ama mide bulantısı devam ediyor. ve ağustosta tekrar bir vajinal ultrason günü verdiler. nedenini bilmiyorum. ama iltihap olması açıkçası rahatlattı beni. en azından dış gebelik değildi çünkü. çok kokmuştum. ilaç kullanınca geçicek olması çok güzel ama arkadaşın dediği tekrar smear testi olayı çok moralimi bozdu. çok canım yandı çünkü. ilk kez oldum ve bir daha düşünmesi bile ürpertiyor pofffff
benimkisi çubuk değildi. metal bir aletle yaptılar. pek burada anlatılanlar gibi değildi yani. birde çok kastım kendimi. doktor 10 gün spnrasına randevu verdi yine ama sanırım bekleyemicem. tekrar başladı kasık ağrıları çünkü. sanırım şu fitili hemen kullanmam gerekicek.
arkadaşlar bu rahim iltihabında akıntı falan olmuyormu . bende 3 aydır falan hamileymişim gibi bir mide bulantısı var midemden şüphelendim doktorlara gittim birşey bulamadılar. bende ağrı falan yokda acaba başka ne tür belirtileriniz var . bunun için smear testimi yapılarak anlaşılıyor sadece?
canım merhaba hamile kalabildin mi benimde simirimde iltihap çıkma ihtimali var inşlh çıkmaz da ne yaptın merak ettimKızlar merhaba,
Smear sonucumda servist(rahim iltihabı) çıktı, çok korktum bebek düşündüğümüz için ancak doktor hiç tedirgin olmadı 5 gün kullanmam için fitil verdi sonra da yumurtlama günümü söyleyip denemeye başlayın dedi, geçen ay tutturamadık malesef...:
Sormak istediğim, benim hiç iltihap belirtim yoktu sonucu görünce çok şaşırdım benimnle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi,
İlişkiden sonra kan gelmesi iltihaptan mı kaynaklanıyor ama her ilişkide gelmiyor ilk defa oldu, dün de sağ kasığımda ağrı oldu, cuma günü dr. gideceğim
çok tedirginim umarım bişey çıkmaz bebek istiyorum çünkü...
Iltihapi gectikten ne kadar sonra hamilr kaldin canimKızlar merhaba,
Smear sonucumda servist(rahim iltihabı) çıktı, çok korktum bebek düşündüğümüz için ancak doktor hiç tedirgin olmadı 5 gün kullanmam için fitil verdi sonra da yumurtlama günümü söyleyip denemeye başlayın dedi, geçen ay tutturamadık malesef...:
Sormak istediğim, benim hiç iltihap belirtim yoktu sonucu görünce çok şaşırdım benimnle aynı durumda olan arkadaşlar varsa yazabilir mi,
İlişkiden sonra kan gelmesi iltihaptan mı kaynaklanıyor ama her ilişkide gelmiyor ilk defa oldu, dün de sağ kasığımda ağrı oldu, cuma günü dr. gideceğim
çok tedirginim umarım bişey çıkmaz bebek istiyorum çünkü...
Ben de İnternetten sonucuma baktım herşey negatif çıktı. Sonuç yorum kısmında enflamasyon yazıyor sadece. Şuan virüs salgını nedeniyle doktora gidip gösteremiyorum. Sizinde aynı durum söz konusu olmuş. Doktor gittiğinizde ne dedi nasıl bir tedavi uyguladı merak ediyorum. Bende korona olayları durulduktan sonra gidip göstericem ancak şuan merak ediyorumaynı şey bendede sözkonusu. 30 yaşındayım bebek istiyorduk ama son 15 gündür sağ kasığımda ağrı vardı. önce üşütme diye düşündüm ertleedim ama hem kontrol olur diye doktora gittim. her türlü testi yaptılar. dış gebelikten şüphelendiler. çünkü midemde bulanıyordu. ama çok şükür kan tahlilinde bir şey çıkmadı. smear testi sonucunu da bugün hastanenin internet sitesinden gördüm.doktora göstermedim henüz ama anladığım kadarıyla herşey negatif. ama tanı olarak enflamasyon konmuş. ve o da sanırım iltihap anlamına geliyor. henüz net bilmiyorum tani. en kısa zamanda sonucu götürücem doktora. bu arada ağrım üç gündür yok ama mide bulantısı devam ediyor. ve ağustosta tekrar bir vajinal ultrason günü verdiler. nedenini bilmiyorum. ama iltihap olması açıkçası rahatlattı beni. en azından dış gebelik değildi çünkü. çok kokmuştum. ilaç kullanınca geçicek olması çok güzel ama arkadaşın dediği tekrar smear testi olayı çok moralimi bozdu. çok canım yandı çünkü. ilk kez oldum ve bir daha düşünmesi bile ürpertiyor pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?