smear temiz geldi 12 haziranda

cutebunny

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
124
16
13
24
arkadaşlar söear temiz gelince tamamen hpvden kurtulmuş mu oluyorız?

hpvnin kanımızdan tamamen gittiğini nasol anlarox

arkadaşlar söear temiz gelince tamamen hpvden kurtulmuş mu oluyorız?

hpvnin kanımızdan tamamen gittiğini nasol anlarox
Yaaa çok iyi haber atıyorsun demek, 3 smear 2 hpv temizi görmen gerekiyor diye biliyorum birde kan rahatsızlığı değildir hpv cilt rahatsızlığıdır

Yaaa çok iyi haber atıyorsun demek, 3 smear 2 hpv temizi görmen gerekiyor diye biliyorum birde kan rahatsızlığı değildir hpv cilt rahatsızlığıdır
inşallah çok teşekkürler inşallah tamamen gitsin
virüsün yok olmasını virüsten kurtulmak isteyen herkese hepimize allah yardım etsin başka bişi demiyorum stresten 10 kilo verdim

tamamdır o zaman takiplerle devam

inşallah çok teşekkürler inşallah tamamen gitsin
virüsün yok olmasını virüsten kurtulmak isteyen herkese hepimize allah yardım etsin başka bişi demiyorum stresten 10 kilo verdim

tamamdır o zaman takiplerle devam
Neler yapıyorsun bu süreçte akıntı ve kaşıntı şikayetlerin oldu mu

Neler yapıyorsun bu süreçte akıntı ve kaşıntı şikayetlerin oldu mu
akıntım hala çok sanırım o yapıyla alakalı ama takviye kullanmaya bailadığımda daha çok arttı
herjaşde virüsü öyle atıyorum? diyorum

silvershel ahcc kullanıyorum (mor kutu)
kaşıntım önceden vardo 2.3. ayda şimdi yok

ben seyi anlamadim 3 smear 2 hpv temiz derken smear'dan hpv temizligi anlasilmiyor mu? smear baska hpv baska mi?
hpv temiz oldugumu smeardan anlamiyor muyum?
hpv temiz oldumu nasil anlarim?

ben seyi anlamadim 3 smear 2 hpv temiz derken smear'dan hpv temizligi anlasilmiyor mu? smear baska hpv baska mi?
hpv temiz oldugumu smeardan anlamiyor muyum?
hpv temiz oldumu nasil anlarim?
Hayır smeardan hpv temizliğini anlayamazsın smear sadece rahim ağzında bir tahribat var mı diye bakılır ki smear zaten %100 doğruluk vermez bu yüzden yüksek risklik 16-18 gibi türlerde kolposkopi yapılır, hpv olup da rahim ağzında cin oluşumu olmayabilir böyle ihtimaller var sonuçta.
Hpv temiz olduğunu hep test tekrarı ile öğrenebilirsin

Hayır smeardan hpv temizliğini anlayamazsın smear sadece rahim ağzında bir tahribat var mı diye bakılır ki smear zaten %100 doğruluk vermez bu yüzden yüksek risklik 16-18 gibi türlerde kolposkopi yapılır, hpv olup da rahim ağzında cin oluşumu olmayabilir böyle ihtimaller var sonuçta.
Hpv temiz olduğunu hep test tekrarı ile öğrenebilirsin
kanla bakilmiyor yani?
forumda birinin 17 yil sonra hpvsinin yine ortaya ciktigini vs gormustum de latent duruma gecmesi cok problem
bi de hpv dnaya entegre oldugu icin merak ediyorum kan testi verilebiliyor mu diye
KD doktorum oyle bir sey duymadim demisti ama,,, anlamadim ysni

Kan hastalığı olmadığı için öyle bir testi yok. Yani ilişki yaşadığımız zaman boyunca tekrar olma ihtimali zaten var acaba nerden tekrar oldu orası önemlidir diye düşünüyorum. 17 yıl boyunca hiç ilişkisi olmadıysa o zaman açıkca bi yorum yapılabilir diye düşünüyorum.

Hpv dna bakılıyor işte o da sürüntü ile geniş bir araştırma oluypr o tip belirlemesi falan değil sadece sürüntünün olduğu bölgedeki hpvnin varlığını tespit ediyor

Back
X