Smear testi asc-us

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, smear testi yaptırdım. Sonuç asc-us çıktı. Sonra doktor beni tekrar çağırıp hpv testi yaptı. Hpv negatif çıktı. Sonra bana tedavi falan vermedi herşey normal dedi. Ben biraz kafaya taktım ama sonra başka bi doktorla telefonda görüştüm asc-us tedavi edilmeliydi gebelik istiyorsan dedi. Ama kendi doktorum gebelik istediğimi biliyor ve sorun yok dedi. Hem ultrason hem kamera ile falan baktı işte.bende ilişki sırasında yeterli ıslaklık olmuyor . Dolaysıyla ilişki oluyor ama ben zorlanıyorum canım acıyor.gebelik istediğimiz için de kayganlaştırıcı kullanmıyorum . Doktor sorun yok diyor kuruluk için de, tahriş olmuştur ilişki de falan diyor ama her deneyiş evet sonuçlanıyor ama ben ilişki sırasında acıyı hissediyorum genelde. Dediğim gibi kayganlaştırıcı gebelik istediğim için kullanmıyorum. Islaklık var ama bence yetersiz.doktor sorun yok diyor. Ne yapacağım bi fikri olan var mı?

Enfeksiyonun var mı normal olmayan akıntı gibi?
Her zaman yok. Ama tabi yeterli ıslaklık olmayınca kısır döngü oluyor sonrasında ya zedelenme ya enfeksiyon bilmiyorum o zaman akıntı oluyor bazen olmuyor . Genelle düşünüyorum ama bu smear sonucu tedavi edilmesi gerek bişey mi

Smear ascus çıkıp, hpv negatis ise muhtemelen başka bir sıkıntın var. Bazen akıntılar smear sonucunu ascus verebiliyor. Dr problem yok demiş fakat ascus başka bir problemin habercisidir.

Smear ascus çıkıp, hpv negatis ise muhtemelen başka bir sıkıntın var. Bazen akıntılar smear sonucunu ascus verebiliyor. Dr problem yok demiş fakat ascus başka bir problemin habercisidir.
Problem yok dedi ama zaten ilişkide sıkıntı yaşıyorum.dddiğim gibi yeterli ıslaklık elde edemiyorum eskiden böyle bir sorunum yoktu . Başka doktora gitmem mi mantıklı o zaman

Problem yok dedi ama zaten ilişkide sıkıntı yaşıyorum.dddiğim gibi yeterli ıslaklık elde edemiyorum eskiden böyle bir sorunum yoktu . Başka doktora gitmem mi mantıklı o zaman
Enfeksiyon olabilir. Başka Dr gözükmekte faydan olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…