• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear testi e-nabızda görünmüyor. Aynı hastanede başka bir doktora randevu alsam sonuçları göstermek için sorun teşkil eder mi?

kediannesi16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2025
119
339
18
28
1 ay önce hamilelik için gerekli testleri ve smear testi yaptırdım. Fakat hormon sonuçları çıkmasına rağmen smear testini e nabızda göremiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Buna ek olarak testleri yapan doktora bir türlü randevu bulamıyorum. Sonuçlar için başka bir doktora gitmek etik olur mu?

1 ay önce hamilelik için gerekli testleri ve smear testi yaptırdım. Fakat hormon sonuçları çıkmasına rağmen smear testini e nabızda göremiyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Buna ek olarak testleri yapan doktora bir türlü randevu bulamıyorum. Sonuçlar için başka bir doktora gitmek etik olur mu?
Zaten cogunlukla asistanlar bakiyor istanbul icin kendi deneyimim devlet hastanelerinde, dolayisiyla gecerli mazeretinizi soyleyip (doktor randevu problemi) baska doktora gidebilirsiniz saglik sorununuza cozum ariyorsunuz sonucta.

patoloji sekmesini kontrol ettiniz mi?

başka doktora gösterebilirsiniz bence.

Evet patoloji kısmında da hiçbir şey görünmüyor, bir buçuk ay geçmesine rağmen üzerinden
Smear sonucu çıkınca mesajla bilgi geliyor.Hastanenin yoğunluğuna göre smear sonuçları geç çıkabiliyor belki çıkmamıştır.Baska bi dr randevu alsanız sorun olmaz

Back
X