- 22 Aralık 2020
- 102
- 23
- 18
- 28
- Konu Sahibi busradnsmn
Merhaba arkadaşlar bugün smear testi ve vajinal ultrason yapıldı bana biraz kanamam var bu normal mi sizce yoğun değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lekelenme şeklinde değil yer tuvalette peçeteye geliyor ara ara da akıyorLekelenme şeklindeyse sorun olmaz bende de olmuştu.
Normaldir diye düşünüyorum. Bir de o sırada kendinizi kastıysanız ondan da olabilir.Lekelenme şeklinde değil yer tuvalette peçeteye geliyor ara ara da akıyor
Evet biraz yeni evliyim ilk defa yaptırdım daha alışamadım o durumaNormaldir diye düşünüyorum. Bir de o sırada kendinizi kastıysanız ondan da olabilir.
Kanama şeklindeyse bemce normal değil ama lekelenme tarzında birşeyse gayet normal bir durum.. Tabi ertesi günlerde devam etmemesi gerekiyor.. Geçmiş olsun bu arada..Merhaba arkadaşlar bugün smear testi ve vajinal ultrason yapıldı bana biraz kanamam var bu normal mi sizce yoğun değil
Biraz kanama gibiydi tuvalete gittikçe olan ama şu an yok dün akşama kadar oldu bitti geri doktora gitsem mi acaba ya da bi sıkıntı var rahimde ondan mı kanadı kiKanama şeklindeyse bemce normal değil ama lekelenme tarzında birşeyse gayet normal bir durum.. Tabi ertesi günlerde devam etmemesi gerekiyor.. Geçmiş olsun bu arada..
Bittiyse sorun yoktur canım gitmene gerek yok bence.. Tahriş olmuş olabilir.. Devam ettiği durumlarda gitmek gerekli..Biraz kanama gibiydi tuvalete gittikçe olan ama şu an yok dün akşama kadar oldu bitti geri doktora gitsem mi acaba ya da bi sıkıntı var rahimde ondan mı kanadı ki
Sorun yok canım bende de olmuştu lekelenme o gün akşama kadar pembe akıntı oldu peçeteye pede sürüldü akşama doğru azaldı ve bittiBiraz kanama gibiydi tuvalete gittikçe olan ama şu an yok dün akşama kadar oldu bitti geri doktora gitsem mi acaba ya da bi sıkıntı var rahimde ondan mı kanadı ki