Smear testi ve bekaret ifşası

Sevdas23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
3
0
32
Arkadaşlar merhaba. Bu hafta için karnımdaki ağrılardan dolayı smear testi yaptırmak için doktora gideceğim. Fakat sorun şu, yanımda annem de olacak ve ben bakire değilim. Annem de bunu bilmiyor. Muayene olurken o da içeride olacak. Acaba doktor sorduğu zaman bakire olduğumu söylesem, baktığı zaman "Hayır değilsin" der mi annemin yanımda? Reşitim fakat annem bu konuda çok katı. Çünkü adım gibi eminim, annem doktora dikkat etmesi gerektiğini ve bakire olduğum uyarısını yapacak. Doktor baktıktan sonra acaba bakire olmadığıma dair bir şey söyler mi? Çok endişeleyim. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Arkadaşlar merhaba. Bu hafta için karnımdaki ağrılardan dolayı smear testi yaptırmak için doktora gideceğim. Fakat sorun şu, yanımda annem de olacak ve ben bakire değilim. Annem de bunu bilmiyor. Muayene olurken o da içeride olacak. Acaba doktor sorduğu zaman bakire olduğumu söylesem, baktığı zaman "Hayır değilsin" der mi annemin yanımda? Reşitim fakat annem bu konuda çok katı. Çünkü adım gibi eminim, annem doktora dikkat etmesi gerektiğini ve bakire olduğum uyarısını yapacak. Doktor baktıktan sonra acaba bakire olmadığıma dair bir şey söyler mi? Çok endişeleyim. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

iyi de smear yaptırmak için zaten bakire olmadığını söylemen gerekir.
doktoruna annenin bilmediğini söylersen yanında konuşmaz tabii ki de..

Doktorla yalnız kalamayacağım, problem bu zaten. Annem her an yanımda olacak. Bakire olduğumu söyleyip pamukla örnek almasını sağlamak istiyorum. Ama baktığı zaman "Kızım sen bakire değilsin, smear testi yapalım" sana der mi diye korkuyorum.

Doktorla yalnız kalamayacağım, problem bu zaten. Annem her an yanımda olacak. Bakire olduğumu söyleyip pamukla örnek almasını sağlamak istiyorum. Ama baktığı zaman "Kızım sen bakire değilsin, smear testi yapalım" sana der mi diye korkuyorum.
Smear testi için özel bir alet kullanılıyor diye biliyorum. o nedenle pamukla örnek alınması biraz imkansız. Çünkü önemli olan rahim duvarından örnek alınması. Doktora annenizle birlikte gitseniz dahi, muayene için doktor sizi içeriye aldığında annenizin yanınıza gelmesi doktor için de pek rahat olmayacaktır. Ayrıca hasta gizliliği oldukça önemli olduğundan, durumunuza saygı duyar doktor.. Ama bakire olmadığınızın anlaşılmaması smear testi için mümkün olmaz diye düşünüyorum.. Muayene için annenizle gidip, smear testini tek yaptırma ihtimaliniz yok mu?

Maalesef yalnız gitme şansım yok. Smear testi olması şart da değil, ben sadece tahlil yapılsın istiyorum. Ama bakire olduğumu söylediğimde, doktor bunu yalanlar diye korkuyorum. Endişem bu. Doktor elbette anlar, ama ifşa eder mi?

X