Smear testi ve spiral :(

Rahimi demit bir aletle açıyor ya o acitacak diye korkuyorum
Hic korkma demir degil plastik :) acimiyor ki ben kac kere muayene oldum ilk seferde soyluyorlar takilan sey acitiyor diye ben dedim bana takmadilar galiba acimadi :) meger takiyormus ama ben arkama yaslanip gozumu kapatiyorum gormuyorum taktiklari zaman kasmiyorum kendimi o yuzden ve gercekten hic ama hic acimiyor..

Sezeryanla dogurdum canim :) zaten 2 gun sanci cektim 2 gun boyunca catala alip alip gelen gecen muayene etti ondan psikolojim bozuldu artik
Eeevet evet o çatala çıkınca bende tekrar dan doğum yapıcam zannettim ama kısa süreli.bi gerilme yaşadım. Spiral zaten çok kısa sürede takılıyo 5 dakıka gibi bişiy tavsıye ederim sonrası için rahatlık oluyo tabi kendını hazır hıssetmen lazım

Peki ya kayarsa guvenemiyorummm Allahim delircem :)

Spiralden memnun olanlar değilde ona güvenipte hamile kalanların sayısı daha fazla.

Esimin korunmasini istiyorum gebwlikten once oyle korunduk bi sıkıntı olmadi oda ben korunmam demiyor bakalim hayirlisi
Şimdi emzirdiğim için mecburen benimde eşim korunuyor. Ama memnun değilim. Emzirdiğim içinmiş galiba ciddi kuruluk sorunu yaşıyorum. Sürekli yırtılan komdomlar yüzünden gebelik korkusu yaşıyorum. 4 ay sonra emzirmeyi bırakacağım. Yasmime başlamayı düşünüyorum.

Dikkat et canim ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…