- 22 Nisan 2016
- 35
- 16
- 88
- 28
- Konu Sahibi cileklipankek
-
Devlette ücretsiz yapılıyor.merhaba hanımlar , kasığımın sol kısmında (rahim içinde sanırım ) kalçaya doğru sürekli bir sızı var. Daha önce doktora gittim muayene de küçük bir kistimin olduğunu söyledi. Ve smear testi yapılmasını istedi ancak randevu günü müsait olamadım ve yaptıramadım. Yakınlarda özel bir poliklinikte yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı? Ayrıca renkli ultrason da istemişti. İkisinin ortalama fiyatını bilen varsa çok yardımcı olmuş olur. Şimdiden teşekkür ederim
Sağlık ocağında 30 yaş ve üzerine bildiğim kadarıyla ücretsiz özele de para vermeyin İnan’ın devlet hiç ücret ödemeden yapıyor bende daha yeni yaptırdım sonuç biraz sürüyo çıkması 10 gün kadar ama sorun olmaz sanırımHerkese çok teşekkür ederim
Sağlık ocağında yaptırın.merhaba hanımlar , kasığımın sol kısmında (rahim içinde sanırım ) kalçaya doğru sürekli bir sızı var. Daha önce doktora gittim muayene de küçük bir kistimin olduğunu söyledi. Ve smear testi yapılmasını istedi ancak randevu günü müsait olamadım ve yaptıramadım. Yakınlarda özel bir poliklinikte yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı? Ayrıca renkli ultrason da istemişti. İkisinin ortalama fiyatını bilen varsa çok yardımcı olmuş olur. Şimdiden teşekkür ederim
Renkli ultrasonda çekilebiliyormu sağlık ocağında acaba?Sağlık ocağında yaptırın.
Daha güvenilir oluyormuş sonuçları.
Hemde bedava.
Ben 3yıl önce 200lira vermiştim özelde.
O konuda bilgim yok ama enazından smr testi ücretinden kurtulursunz çok pahalı çnküRenkli ultrasonda çekilebiliyormu sağlık ocağında acaba?
Çok sağolun hiçbir bilgim yoktu dikkate alacağımO konuda bilgim yok ama enazından smr testi ücretinden kurtulursunz çok pahalı çnkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?