- 14 Aralık 2024
- 1.857
- 5.479
- 73
- Konu Sahibi kediannesi0
-
Bulunduğumuz şehirlerle alakalı sanırım bu süreçKötü düşünmeyin bana doktor 1 ayda çıkar demişti ama erken düştü sisteme. Ketemdekini vereli 20 gün oldu hala sistemde yok
İnşallahBulunduğumuz şehirlerle alakalı sanırım bu süreçinşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Tşk ederim bilgi verdiğiniz için ama işin ilginci tarlusal biteli bı hafta oldu ve hala adet olmadım .Dr umu aradim bikac gün daha bekleyelim dedi.Rahim duvaı regl olmadığınız için kalınlaşmıştır. Merak etmeyin adetle birlikte rahim eski haline döner
İnsanları düşünceye kaptırmayın ne alaka negatif olunca hızlı çıkar. Hastanenin durumu kalabalıklığına bağlı değişirGeçen sene ben de farklı bir şey için gittim. Evli olduğumu söyleyince direkt smear aldılar. Bir şey gördükleri için degil yani korkmayın. Cinsel olarak aktif kadınların 3 yılda bir smear, 5 yılda bir hpv testi vermesi gerekiyor. Genel bir tarama bu. Bana sonuçlar 15 gün içinde çıkar dediler benim 5 günde çıktı. Negatif olduğunda daha hızlı çıkıyor sanırım.
İzmir Şehir Hastanesi'nin de az yoğunlukta olduğunu düşünmüyorum. 1 sene sonra ilaçlı mr çektirdim onda problem vardı, mesela o ileri araştırma gerektirdi 1 ay sürdü raporlanması. İlaçlı mr'ı 1 haftada raporlanan arkadaşlarım var aynı hastanede. Herhangi bir araştırma gerektiren bir durum olduğunda ister istemez süre uzayabiliyor. Burada amacım insanların kötü dusunceye sevk etmek falan değil kendimden ve gördüğümden örnek verdim sadece. Benim buradaki yorumlarımi hiç gördünüz mü bilmiyorum çoğunlukla yapıcı olan biriyim. Yanlış anlaşılma olduysa kusura bakılmasın. İnsanlar paniğe kapılsin geç cıkınca korksunlar diye düşünen bir psikopat değilim yani. Elbette hastanenin yoğunluğuna göre değişebilir. Ama bir durum varsa ileri arastirma gerekir o kadar.İnsanları düşünceye kaptırmayın ne alaka negatif olunca hızlı çıkar. Hastanenin durumu kalabalıklığına bağlı değişir
15 gunde smear cıktı devlet hastanesinde.keteme dun verdim hpv testini 1 ayda ancak dediler.bu kadar beklemek zorKötü düşünmeyin bana doktor 1 ayda çıkar demişti ama erken düştü sisteme. Ketemdekini vereli 20 gün oldu hala sistemde yok
Merhaba sonucunuz çıktı mıBulunduğumuz şehirlerle alakalı sanırım bu süreçinşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.
Maalesef hayır. 1 ay oldu hala bekliyorumMerhaba sonucunuz çıktı mı
Hangi şehirdiMaalesef hayır. 1 ay oldu hala bekliyorum
25 günlük adet gecikmemden ötürü Tarlusal kullandım bugün biteli 4 gün oldu ama adet olamadim.dun Drum rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi korkuyorum bilgisi olanlar yazabilirmiçbende yeni katıldım bencede aynı sıkıntı var natınız incelme olmuş mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?