canım benim bildiğim kadarıyla smear testi türkçe tabiriyle kanser tarama testi yani senin rahminden aldıkları döküntülerin kanser hücresi taşıyıp taşımadığını inceliyorlar,1- negatif yani normal çıkarsa atipik hücre yok, 2- Negatif. Selim bazı hücre değişiklikleri (örneğin enfeksiyon yani iltihap, mantar vs) 3-şüpheli, 4- pozitif , böyle yani. ben dün smear yaptırdım, anestesi yokki smear testinde,ayrıca mantar da test yok bildiğim kadarıyla, yani şöyle hiç bir şikayetin yoksa bile sen istediğin takdirde smear testi yaptırabilirsin sağlığın için ,çünkü her kadın 2-3 yılda bir yaptırmalı hiç şikayeti yoksa bile, benim bildiğim böyle canım
canım tabiki aynı kapıya çıkar bu üç testi ilk defa duyuyorum,bu arada ben smear testi için 55 lira ödedim
nesrin111 teşekkür ederim bilgilerin için, tahlil sonuçlarım temiz çıktı,çok mutluyum
arkadaşlar canım çok sıkkın bende yaptırdım bu testten..ama not düşmüş altına tekrar yapılması gerek die..acaba bişeymi şüphelendiler...doktorum izinli görüşemedim..yada iltihabım yoğundu anlayamadılarmı acaba(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?