- 21 Mart 2019
- 300
- 236
- 23
- Konu Sahibi unutkangelin
Arkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bileyim arkadaşım, inanamıyorum. Kan vermeye gidemiyorum.Hamilesiniz
VarArkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısınız?
AminFotografa göre olmus görunuyorinsallah saglıkla ilerler, saglıkla kucagınıza alırsınız.
Bence de var hayırlı olsun![]()
Birkaç gün daha bekleyeceğim.Idrar testini yarnda yapip
Koyulasmaya bakabilirsiniz♥
Teşekkür ederim. Pazartesi kan testi yaptıracağım. Daha önce beta artışı takibinden kollarım delik deşik olmuştu.testte pozitif görülüyor inşallah kanda da artış görürsünüz tebrikler
maalesef öyle oluyo 2 yada 3 günde 1 mutlaka baktırmak lazım amaTeşekkür ederim. Pazartesi kan testi yaptıracağım. Daha önce beta artışı takibinden kollarım delik deşik olmuştu.![]()
Arkadaşlar gebelik testimi yorumlar mısınız?
Dualarım sizinle. Teşekkür ederim.Pozitifff tebrikler sağlıkla kucağınıza alin ınsallah bizede dua edin lütfen.
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda yüzünüz gülsün inşallah.Iki gün öncede bende aynı testten yaptım silik çıktı ama kanda negatif çıktı . Inşallah sizde vardır bebis
Bugün dayanamayıp Laboquick marka testten yaptım. Bir gün sonrası fotolarını ekledim. Kan testi için inatla bekleyeceğim. Regl olacakmışım gibi belirtilerim var çünkü![]()