B baharum Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2025 5 0 1 24 16 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #1 Merhaba smer smr kultur testti kac ay gecerli
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 1.798 479 43 24 16 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #2 baharum .!.: Merhaba smer smr kultur testti kac ay gecerli Genişletmek için tıkla... Normalde 1 yıl ama verilen testte bir problem vs görülürse duruma göre 3-6 ay arasında da doktor istemiyle yeniden verilebilir
baharum .!.: Merhaba smer smr kultur testti kac ay gecerli Genişletmek için tıkla... Normalde 1 yıl ama verilen testte bir problem vs görülürse duruma göre 3-6 ay arasında da doktor istemiyle yeniden verilebilir
B baharum Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2025 5 0 1 24 16 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #3 Yok temiz cıkmıstı
B baharum Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2025 5 0 1 24 16 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #4 B zeynepp0 .!.: Normalde 1 yıl ama verilen testte bir problem vs görülürse duruma göre 3-6 ay arasında da doktor istemiyle yeniden verilebilir Genişletmek için tıkla... Kan testını baska hastanede yapsak Zeynep kamıl kabul edermı hormon testi
B zeynepp0 .!.: Normalde 1 yıl ama verilen testte bir problem vs görülürse duruma göre 3-6 ay arasında da doktor istemiyle yeniden verilebilir Genişletmek için tıkla... Kan testını baska hastanede yapsak Zeynep kamıl kabul edermı hormon testi
Z zeynepp0 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 1.798 479 43 24 16 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #5 baharum .!.: B Kan testını baska hastanede yapsak Zeynep kamıl kabul edermı hormon testi Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şehirde yaşamadığım için bir bilgim yok :)
baharum .!.: B Kan testını baska hastanede yapsak Zeynep kamıl kabul edermı hormon testi Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz şehirde yaşamadığım için bir bilgim yok :)
B baharum Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2025 5 0 1 24 16 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #6 zeynepp0 .!.: Bahsettiğiniz şehirde yaşamadığım için bir bilgim yok :) Genişletmek için tıkla... Anladım tesekkur ederim
zeynepp0 .!.: Bahsettiğiniz şehirde yaşamadığım için bir bilgim yok :) Genişletmek için tıkla... Anladım tesekkur ederim
P pelinsucum Üye Kayıtlı Üye 13 Temmuz 2024 124 34 18 27 Perşembe 20:21 Konu Sahibi Konu Sahibi baharum #7 baharum .!.: B Kan testını baska hastanede yapsak Zeynep kamıl kabul edermı hormon testi Genişletmek için tıkla... Bana sorun olmaz dediler kabul ettiler ama bilmiyorum bi sorun.
baharum .!.: B Kan testını baska hastanede yapsak Zeynep kamıl kabul edermı hormon testi Genişletmek için tıkla... Bana sorun olmaz dediler kabul ettiler ama bilmiyorum bi sorun.