• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smrna tüp bebek merkezi!!!!

elma_sekerim01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
4.951
6.684
108
40
Arkadaşlar izmirde olanlar bilir ben egepol Gökalp bey in hastasıyım.
Hiççç memnun kalmadım 3 ay serophene iç dozunu arttırarak dedi yolladı PCo var bide kontrolsüz hiçbişeysiz ....
Bu merkez içime sindi acaba ücreti nedir hangi doktora gideyim bilgili olanlar bu merkez hakkında bilgi verebilir mi??

Merhaba, bende 3 yıldır çocuk istiyorum ama olmuyor.doktorlar esimdede bende de bir sıkıntı ni olmadığını söylediler hep. Ama hiçbir sonuc alamadık.en son gittgim doktor 2 ay klomen kullandırdıkları sonra gonal-f iğne ile devam etti ama sonuç alamadık. Doktorun symrna tüp bebek merkezini önerdi.kısmet olursa bu hafta ignelerde başlayqcagim. Merkezin yeri bayraklidaymis.netteki telefon numarasını arayıp bilgi almak istiyorum dersen yardımcı oluyorlar canım.ara en ince detayına kadar sor. Allahım bizedecocuk nasip eder insallah

Konuştum canım bu perşembe ibni Sina tıp merkezinde hsg çekilcem 2 ay sonra oraya gidip tedaviye geçmeyi planlıyoruz siz hsg çektirdiniz mi nasıl geçti?

Ben iki kere hsg çekildim.ikisinde de tipler temiz çıktı çok şükür. Hsg yı anastezili tavsiye ederim.benim canım çok acimisti. Smyrna tüp bebek için nette olumlu yorumlar var genellikle gidenler memnun.bu hafta ignelere baslayacagim .eger yeterli sayıda yumurtam oluşursa tüp bebek e gideceğim.gidersem buradan yazarım yine nasıl bir yer doktorlar nasıl diye

Ben iki kere hsg çekildim.ikisinde de tipler temiz çıktı çok şükür. Hsg yı anastezili tavsiye ederim.benim canım çok acimisti. Smyrna tüp bebek için nette olumlu yorumlar var genellikle gidenler memnun.bu hafta ignelere baslayacagim .eger yeterli sayıda yumurtam oluşursa tüp bebek e gideceğim.gidersem buradan yazarım yine nasıl bir yer doktorlar nasıl diye
çok mutlu olurum yazarsan canım ben bu hafta filmi atlatayım hayırlısıyla üstümden yük kalkcak ama ağrı kesici iğne olup çektircem anestezi istemiyor doktor 3 dk sürüyormuş zaten dayanırım yeterki temiz çıksın.

Back
X