• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

kızlar bende smyrna da başladım tedavime bütün çalışanlar çok güler yüzlü ve bire bir ilgileniyorlar o kadar sıcak kanlı davranıyorlar ki sanki sizden biriymiş gibi ben kan tahlili verirken biraz gerildim saolsun hemşire çok güler yüzlü davrandı ve kendini hazır hissettiğinde alırız dedi bi kaç dakika bekledi ve hazırım dedim ve aldı eli de çok hafif gerçekten ultrosonla bakılırken de kendimi hiç kasmadım sizinle ilgilenen bi hemşire oluyo ve sizi hiç yalnız bırakmıyo bana çok yardımcı oldu ben
utandım biraz ulturosonda hemşire hemen örtülerle müdahale etti kendimi çok rahat hissettim doktorada utanıyo diye söyleyince doktor hiç eğilip bakmadı bile biraz tedirgin oldum ama hemşire merak etme dedi ben çok memnun kaldım smyrnadan inşallah da bebeğime kavuşurum biran önce bugün ilk haplarıma başladım haftaya hiperezkopi yapılacak hayırlısı olsun şimdiden...

Hadi kolay gelee
benimde hapım dün bitti
bir kaç gün içinde adet olmayı bekliyorum ona göre tekrar gidip iğnelere başlayacağım

histeroskopi ben de oldum küçük bir operasyon
merak etme bebişlerimiz olacak İNŞALLAHH:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

öğretmenim ama rapor almayı düşünüyorum. biraz yorucu okul hayatı.histereskopidende korkmayın. ben histereskopi olduğum gün fuara gittim arkadaslar. ne ağrı ne sızı.hiçbişey yok

Hadi kolay gelee
benimde hapım dün bitti
bir kaç gün içinde adet olmayı bekliyorum ona göre tekrar gidip iğnelere başlayacağım

histeroskopi ben de oldum küçük bir operasyon
merak etme bebişlerimiz olacak İNŞALLAHH:ecrin_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

inşallah canım hadi hayırlısı bakalım;)

inşallah canım hadi hayırlısı bakalım;)

baby2435 sizde genetik testi yaptırdınız mı??
şu an doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun???
benim haplar bitti yapılması gereken tahlilleri de yaptırdık, şimdi adet olmayı bekliyorum olunca tekrar gidip iğnelere başlayacağızz..

siz aşılama denediniz mi hiç?
yaşın 24 yazdığını okudum sanırım tüp bebek topiğin de, iyi biraz bekleyin dememişler.

Son düzenleme:
baby2435 sizde genetik testi yaptırdınız mı??
şu an doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun???
benim haplar bitti yapılması gereken tahlilleri de yaptırdık, şimdi adet olmayı bekliyorum olunca tekrar gidip iğnelere başlayacağızz..

siz aşılama denediniz mi hiç?
yaşın 24 yazdığını okudum sanırım tüp bebek topiğin de, iyi biraz bekleyin dememişler.

ewet canım ginera doğum kontrol hapı kullanıyorum.. bugünde gebelik öncesi bulaşıcı hastalıklar için araştırma hastanesine gidip kan verdik eşimle birlikte doktor bu testleri özellikle de benim muhakkak yaptırıp sonucu getirmemi istedi bugün o işi hallettik 4 kasımda çıkacakmış sonuçlar? sizden de bu tahlilleri yaptırmanızı istediler mi? ewet canım 24 yaşındayım 1 sene 4 aylık evliyim daha önce hiç aşılama yaptırmadık bizim bu mikro enjeksiyonlu tüp bebek denememiz ilk olucak inşallah hemen tutar hayırlısıyla da bebeğime kavuşurum biran önce:ecrin_bebek: seninde şimdiden hayırlı olsun canım zor bi bekleme süreci bizleri bekliyo inşallah hiç bir sorun çıkmadan ilk denemede hamile kalırız... benim topiğimde buluşalım canım birbirimize moral ve destek oluruz ....:1hug:

cumartesi günü histerektomi oldum çok rahat geçti

benimde çok rahat geçti ama epey maceralıydı
sabah 9 da giydim ameliyat önlüklerini bir türlü almadılar beni
sgk dan girişim yapılamadı problem çıktı
akşam 16:00 kadar bekledim artk tam giyindim eve gideceğim hemşireler geldi hemen alıyoruz dediler apar topar tekrar soydular beni :1:
uyuyup uyanıyorsun birşey anlamıyorsun ama benim nerdeyse 2 hafta azar azar kanamam oldu
ve histeroskopiden sonra ilişkilerde ağrı, acı olduğu için yarım bıraktık
neyse gelişmelerden haberdar ederim sizleri:CüvCüv:

cumartesi günü histerektomi oldum çok rahat geçti

hayırlı olsun canım bende yarın sabah olucam histeretopi biraz bilgi verir misin canım üzerini kompile soyuyorlar mı yoksa üstteki kıyafet kalıp altını mı çıkarıyorlar ona göre giyinip gideyim kızlar yaptıranlar bana bilgi verebilir mi?????

canım yazamadım kusura bakma inşallah güzel geçmiştir hepimiz için hayırlı olsun

hiç bişi hissetmedim canım genel anestezi verilerek uyutuldum ama eve galdiğimde akşam biraz ağrım vardı ve biraz ara ara kanama geldi zaten doktor söylemiştikanama olabilir diye........

geçmiş olsun kanamalar kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor az az.

saol canım benimde devam ediyor ve yürümekte zorluk çekiyorum sol bacağım çok kasıyo ve kalçalarım çok acıyo iğne izi var sanırım ben uyuduktan sonra iğne vurmuşlar ve hareketsiz olduğum için dağılmamış içindeki ilaç sanki penisilin vurulmuşum gibi çok canım yanıyoo sizde de var mı böyle birşey..

ben bu tüp merkezinde 2008 yılında hem ameliyat oldum hemde 18 ekimde 2008 yılın tüp bebek tedavisi gördüm ilk demede hamile kaldım şuan oglum 16 aylık doktorları muhteşem çok memnun kaldım

ben bu tüp merkezinde 2008 yılında hem ameliyat oldum hemde 18 ekimde 2008 yılın tüp bebek tedavisi gördüm ilk demede hamile kaldım şuan oglum 16 aylık doktorları muhteşem çok memnun kaldım

allah bağışlasın canım oğlunu inşallah bende ilk denemede hamiş kalırım sezerynla mı doğum yaptırıyorlar onu merak ettim ya:28:

Merhaba kızlar
bu sıralar sık sık gidip geliyorum smyrnaya 27 ekim çarşamba ordaydım, dün (1 kasım) ordaydım
yarın tekrar kontrolum var
doktorlarda hemşirelerde çok iyiler sağolsunlar
şuan itibariyle memnunum

dogru secim yaptıgına eminmisin...........bu merkez duyduguma göre oldukca sorumsuz dikkat et..........

Back
X