• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art (İzmir Tüp Bebek Merkezi)'nde Tüp Bebek Tedavisi Görenler Buraya...

Çok teşekkürler , darısı başına inşallah . Ben hala kahraman beye gidiyorum , çok da memnunum hem kahraman bey hem de beraber çalıştığı diğer doktor Emre bey çok iyi ve ilgililer . Umarım dualarımız kabul olur , hayırlı kandiller .
Amin canım yardımın için teşekkür ederim hayırlı kandiller bebise kendine iyi bak:KK36::KK36:

Merhaba:) Muayene ücreti özel sigortan varsa 260 , sigortan yoksa 210 lira . Tedavi içinse iğne ve ilaçlara 1200 lira civarı gidiyor , 4.500 lira ödeme yumurta toplama işlemi öncesi Yapılıyor . İğne ve ilaçlar ihtiyacına ya da tedavine göre değiştiği için , rakam değişebilir ama 4.500 lira sabit . Rakam arttı mı bilemiyorum , benim ki 2014 Kasım'da oldu çünkü .
Bu aradacanım sakincasi yoksa sizdeki problem neydio_O

Bu aradacanım sakincasi yoksa sizdeki problem neydio_O
Ben daha önce iki kere çikolata kisti ameliyatı olmuştum , yumurta rezervim 1,26 ya düşmüş . Benden kaynaklıydı yani bir de e2 hormonu seviyem çok yüksekti , onu düşürmek için de 2 ay doğum kontrol hapı kullandım asıl tedaviye başlamadan önce .

Ben daha önce iki kere çikolata kisti ameliyatı olmuştum , yumurta rezervim 1,26 ya düşmüş . Benden kaynaklıydı yani bir de e2 hormonu seviyem çok yüksekti , onu düşürmek için de 2 ay doğum kontrol hapı kullandım asıl tedaviye başlamadan önce .
Geçmiş olsun canım çok şükür sonu güzel olmuş bende de rezerv azlığı esimde morfoloji var inşallah benimde son denemem olur ve mutlulugu tadarim :KK14:

Geçmiş olsun canım çok şükür sonu güzel olmuş bende de rezerv azlığı esimde morfoloji var inşallah benimde son denemem olur ve mutlulugu tadarim :KK14:
İnşallah .. Hep moralini yüksek tut , asla umutsuz olma .. İstediğin her konuda sorabilirsin elimden gelen bi şey olursa yardımcı olurum :)

yakaladım seniiiiiii :KK8: hayırlı ugurlu olsun yeni tedavi başlayacak herhalde yakın zamanda :KK9:
inşallah bu sefer Rabbim ol der ve olur melindam3535 melindam3535 :KK19:

yakaladım seniiiiiii :KK8: hayırlı ugurlu olsun yeni tedavi başlayacak herhalde yakın zamanda :KK9:
inşallah bu sefer Rabbim ol der ve olur melindam3535 melindam3535 :KK19:
:oops::oops:yakAlandim:KK48:çarşamba günü randevum var kuzu bakalım hersey ozaman belli olacak senin aşılama sonuç nezaman Cemre m söyledi güzel haberlerini bekliyoruz:KK19:

:oops::oops:yakAlandim:KK48:çarşamba günü randevum var kuzu bakalım hersey ozaman belli olacak senin aşılama sonuç nezaman Cemre m söyledi güzel haberlerini bekliyoruz:KK19:

ayy hadi hayırlısı olsun kuzum :KK19:
hımm bak ben cemremin bildiğini bilmiyordum hiç belli etmedi bana :KK8:
smyrnada mı görüşme ?
perşembe günü benimde sonuç belli olacak
eger olmazsa bi aşılama daha deneyeceğim sonra raporum çıkıcak ve tekrr tüp deneyeceğim işte
tedavilerle ugraşmaktayım yeniden
seninde adım atmana çok sevindim inan ki

ayy hadi hayırlısı olsun kuzum :KK19:
hımm bak ben cemremin bildiğini bilmiyordum hiç belli etmedi bana :KK8:
smyrnada mı görüşme ?
perşembe günü benimde sonuç belli olacak
eger olmazsa bi aşılama daha deneyeceğim sonra raporum çıkıcak ve tekrr tüp deneyeceğim işte
tedavilerle ugraşmaktayım yeniden
seninde adım atmana çok sevindim inan ki
Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz kuzum Rabbim yüzünü güldürsun inşallah önce kahraman koldayi düşündüm ama özel olduğu için vazgeçtim çünkü 3.rapor hakkımı kullanmak istiyorum o yüzden çarşamba günü smyrada randevum var nasipse hamilelik olunca kahraman beye giderim:KK48:Cemre bizim kızlara iletti:KK66:hepimizin haberi var perşembe sonucu bildiririm onlara:cool:

Perşembe günü güzel haberlerini bekliyoruz kuzum Rabbim yüzünü güldürsun inşallah önce kahraman koldayi düşündüm ama özel olduğu için vazgeçtim çünkü 3.rapor hakkımı kullanmak istiyorum o yüzden çarşamba günü smyrada randevum var nasipse hamilelik olunca kahraman beye giderim:KK48:Cemre bizim kızlara iletti:KK66:hepimizin haberi var perşembe sonucu bildiririm onlara:cool:

bak ya organize olmuş bunlar :KK48: bişeyde kaçmıyor gözlerinden kızların :KK59:
smyrnada ımsili imsili iyi düşünmüşsün canım
önemli olan sonucun seni ne kadar mutlu edeceğini biliyoruz
gerisi şeylere takılma çok güzel bi tedavi süreci olsun inşalllah
ve sonunda bebişin müjdesini alalım
dualrım seninle olcak canım. :KK15: kızlara selam söyle :KK3:
sizi gidi sizi :KK70: ayyy hepimizn haberi var diyince bi kahkaha attım :)) bende kimse bilmiyo sanıyordum :KK70:

bak ya organize olmuş bunlar :KK48: bişeyde kaçmıyor gözlerinden kızların :KK59:
smyrnada ımsili imsili iyi düşünmüşsün canım
önemli olan sonucun seni ne kadar mutlu edeceğini biliyoruz
gerisi şeylere takılma çok güzel bi tedavi süreci olsun inşalllah
ve sonunda bebişin müjdesini alalım
dualrım seninle olcak canım. :KK15: kızlara selam söyle :KK3:
sizi gidi sizi :KK70: ayyy hepimizn haberi var diyince bi kahkaha attım :)) bende kimse bilmiyo sanıyordum :KK70:
Amin canım inşallah hepinizin haberi var:KK53:sen yoksan:KK48:hepsi güzel haberlerini bekliyor selamıni iletirim:KK60:dualarim seninle bitanem:KK36:

Amin canım inşallah hepinizin haberi var:KK53:sen yoksan:KK48:hepsi güzel haberlerini bekliyor selamıni iletirim:KK60:dualarim seninle bitanem:KK36:
Canim.hbrin var mi bilmiyorum ama negatif benim sonuc. Ama asil sen ne yaltin gorusme nasil gecti detaylari bekliyorum

Canim.hbrin var mi bilmiyorum ama negatif benim sonuc. Ama asil sen ne yaltin gorusme nasil gecti detaylari bekliyorum
Haberim yoktu kuzum :KK43:Olsun nasip buymus inşallah bundan sonrası güzel olacak:KK200:
Bana gelince çarşamba günü Funda hanima gittik çok tatlı biri birbirimizi sevdik ve tedaviye başladık 20 temmuzda histereskopi yapılacak Rahime çizik atılacak sonra da regliyle beraber nasipse iğneler başlanacak spermler IMS ile seçilecek biliyorsun bursaya oyüzden gitmiştim şimdi gerek kalmadı eğer düşünürsen çok iyi bir merkez tavsiye ederim benden haberler böyle canım

Haberim yoktu kuzum :KK43:Olsun nasip buymus inşallah bundan sonrası güzel olacak:KK200:
Bana gelince çarşamba günü Funda hanima gittik çok tatlı biri birbirimizi sevdik ve tedaviye başladık 20 temmuzda histereskopi yapılacak Rahime çizik atılacak sonra da regliyle beraber nasipse iğneler başlanacak spermler IMS ile seçilecek biliyorsun bursaya oyüzden gitmiştim şimdi gerek kalmadı eğer düşünürsen çok iyi bir merkez tavsiye ederim benden haberler böyle canım
çizdirceksin yaniiiiiiiii :KK8: iyi iyi ilk defa yaptırcaksın dimi histeroskopiyii?
bursadan niye vazgeçmiştin peki canım özel bi sebebi varmı ?
önyargını kırmış olman da çok güzel bişey sonuç olarak emin ellerde oldugunu hissedecksin artık
ve inşallah bu tedavin sonucunda bebişin gelecek hatta bebişler diyim çifter olsun:nazar::nazar::KK46::KK46:
imsi de var ohh daha ne :KK76: valla çok sevindim canım hayırlı ugurlu olsunnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:

çizdirceksin yaniiiiiiiii :KK8: iyi iyi ilk defa yaptırcaksın dimi histeroskopiyii?
bursadan niye vazgeçmiştin peki canım özel bi sebebi varmı ?
önyargını kırmış olman da çok güzel bişey sonuç olarak emin ellerde oldugunu hissedecksin artık
ve inşallah bu tedavin sonucunda bebişin gelecek hatta bebişler diyim çifter olsun:nazar::nazar::KK46::KK46:
imsi de var ohh daha ne :KK76: valla çok sevindim canım hayırlı ugurlu olsunnnnn:KK9::KK9::KK9::KK9:
Dün cizdirdim kuzum:KK53:Çok şükür rahim de birsey yokmuş biraz pürüz varmış onuda duzeltmisler ilk defa oldum hist bursadan vazgeçme nedenim uzaktı başkasının evinde kalıyordum zor oluyordu imsi izmirde var nasılsa smyrada güzel hastane Dr de iyi oyüzden burda karar verdik nasipse 10 gün sonra regli olucam tedavi başlayacak:KK55:İnşallah sonu güzel olur:KK17:

Dün cizdirdim kuzum:KK53:Çok şükür rahim de birsey yokmuş biraz pürüz varmış onuda duzeltmisler ilk defa oldum hist bursadan vazgeçme nedenim uzaktı başkasının evinde kalıyordum zor oluyordu imsi izmirde var nasılsa smyrada güzel hastane Dr de iyi oyüzden burda karar verdik nasipse 10 gün sonra regli olucam tedavi başlayacak:KK55:İnşallah sonu güzel olur:KK17:

ayy canım benim geçmiş olsun Allah ım tedavinin sonunda nasip etsin inşallah
sorma ya bende araştırıyorum habire naparım ne ederim diye imsi yüzünden
inşallah gerek kalmaz tüp bebişe diye dua ediyorum ama aşılamam tutmazsa bakıcaz artık bi çaresine
10 gün sonra start verilsin:KK9: ve bebiş gelsin inşallah :rolleyes:
fiyatlar nasıl peki ? histeroskopisi imsisi vs ne kadar olucak ?

ayy canım benim geçmiş olsun Allah ım tedavinin sonunda nasip etsin inşallah
sorma ya bende araştırıyorum habire naparım ne ederim diye imsi yüzünden
inşallah gerek kalmaz tüp bebişe diye dua ediyorum ama aşılamam tutmazsa bakıcaz artık bi çaresine
10 gün sonra start verilsin:KK9: ve bebiş gelsin inşallah :rolleyes:
fiyatlar nasıl peki ? histeroskopisi imsisi vs ne kadar olucak ?
Inşallah kuzum gerek kalmaz bebisin doğal yoldan gelir fiyat raporlu 3000 imsi 500 raporsuz 5500 imsi 500 histereskopi de 750 verdik tavsiye ederim çok iyi bir merkez

Inşallah kuzum gerek kalmaz bebisin doğal yoldan gelir fiyat raporlu 3000 imsi 500 raporsuz 5500 imsi 500 histereskopi de 750 verdik tavsiye ederim çok iyi bir merkez

hımm raporlu 3500 iyimiş yani benm daha önceki tedavim imsisiz zaten 3500dü:KK43:
Rabbim vesilemiz olcak kapılar açsın hepimize inşallah
melindam inşallah senin güzel haberini alırız canım benim Rabbim gönlündekini versin sana
bi özeline bakarmısın ? :KK39:

Back
X