Tüp Bebek Merkezleri Smyrna Art tüp bebek merkezinde tedavi olanların paylaşımları

meltemmm_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2010
20
0
86
İzmir
arkadaşlar hepimiz bebek için uğraşıyoruz... hadi paylaşımlarda da ortak olalım. smyrna tüp bebeğe gelenler ne aşamadalar memnun musunuz ??? şikayetleriniz neler? ben doğum kontrol hapı aşamasındayım genel olarak memnunum sadece yoğunluktan dolayı biraz beklemekten şikayetçiyim gerçi her yerde bekliyoruz ama ne bileyim hadi paylaşalım...:1rolleyes:

meltemm oncelikle tedavin hayirli olsun ,,oranin iyi oldugunu duydumm ,,,bende dusunuyorum sen memmun musun herseyden,,dogum kontrol hapi asamasindaymisisin o zaman tedavin basladi ama anlamadigim neden beklemek zorundasin ...yogunlukdan dolayi beklemek zorundayim demissinde,,

sağol ya herşeyinden memnunum sadece gittiğimde birazcık sıra bekliyorum yoğunlar çünkü yoksa tedaviyi beklemek değil yani

anladim ,,dogum kontrol hapindan sonra diger ilaclarami baslayacaksin ,,ben de dusunuyorum orayi ama tam karar veremedim ,,toplam ne kadar odeyecekmissin belli mi veya ortalama ne kadar tutuyormus masraflari ..cok soru sordum saniririm ama insan kararsiz olunca iste boyle oluyor bilmiyorumkismile

öncelikle tedavin hayırlı olsun... bende smyrnada tedavi oldum şimdi 15 haftalık hamileyim... ilgileri güzel... gelbebek26 diye bi arkdaşımızda smyrnada tedavi oldu sanırım şimdi 9 haftalık hamile...

ilyada 79 tebrik ederim saglikla kucagina al bebesini ,,bende smyrnnayla gorustum dogum kontrol hapini herkese vermiyorlarmis sen kullanmismiydin ?

öncelikle tedavin hayırlı olsun... bende smyrnada tedavi oldum şimdi 15 haftalık hamileyim... ilgileri güzel... gelbebek26 diye bi arkdaşımızda smyrnada tedavi oldu sanırım şimdi 9 haftalık hamile...

şekeriimm nerdesin sennnn:(
özelden yazdım geri dönmedim merak ettim
nasılsınız yeğenim nasıl
cinsietini öğrendiniz miii:):)
öpüorum ikinizide

bu arada hepinize ,, akşamlar
bende smyrna da tedavi oldum ilyadanın dediği gibi 9 haftalık hamileyim
mekezden çoook memnundum
hepinizin tedavisi hayırlı olsun şimdidenn

gelbebek26 tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin ,cok guzel duygular bunlar bende bu merkezi dusunuyorum herkes cok memmun kalmis , ama gecen gun aradim telefondaki adam koordinatoru sanirim biraz itici geldi ,,,ne bileyim sanki acelesi varmis gibiydi sanirim doktorlar falan iyi onemli olan da o ,,19 gun gibi suruyor tedavi diyorlar ama sanirim kisiye gore degisiyor mesela senin ne kadar surdu dogum kontrol hapi kullandin mi onu da herekese vermiyorlarmis .. neyse cok uzattim tekrar tebrikler

gelbebek26 tebrik ederim Allah kucagina almayi nasip etsin ,cok guzel duygular bunlar bende bu merkezi dusunuyorum herkes cok memmun kalmis , ama gecen gun aradim telefondaki adam koordinatoru sanirim biraz itici geldi ,,,ne bileyim sanki acelesi varmis gibiydi sanirim doktorlar falan iyi onemli olan da o ,,19 gun gibi suruyor tedavi diyorlar ama sanirim kisiye gore degisiyor mesela senin ne kadar surdu dogum kontrol hapi kullandin mi onu da herekese vermiyorlarmis .. neyse cok uzattim tekrar tebrikler

teşekkür ederim canım en kısa zamanda senin ve diğer arkaşlarında aynı mutluluğu yaşaması dileğiyle inşallaaahhh..
burhan bey o koordinatör boşver onu 1 kere para muhabbetinde karşılaşıosun onunla sonra işin olmuo
smyranada en çok hemşirelerle muhattap olacaksın özlem ve hatice 2 side en az doktor kadar ilgili ve bilgililerdir..
bende d.k.h kullanmıştım sende kısa protokolsün demekki
ben 1 ay d.k.h kullandım 10 gün iğnelerimi oldum sonra toplandı 5 gün sınrada transfer edildi 18 günde bitti toplam tedavi..
sormak istediğin bişey oursa özelden messaj at daha çabuk görürüm
tekrar hayırlı olsun tedavin..

gelbebek26 ozelden mesaj atmak istedim ama sanirim gitmedi bu sitede yeni sayilirim aslinda biraz karisik geldi valla bazen yanlis yerlere gidiyor mesajlarim akannehir en rahat burdan gidiyor ,,neyse canim fazla uzatmadan oncelikle cevap yazdigin icin cok tesekkurler ..ben aslinda daha tedaviye baslamadim arastirma zafhasindayim ,,,merak ettigim sey burun spreyi kullandin mi yani sadece igne mi kullandin ,,bir de telefonda herkese dogum kontrol hapi verilmiyormus yani kist falan varsa ,bu konuda bilgin varsa paylasirsan cok ksevinirim

gelbebek26 ozelden mesaj atmak istedim ama sanirim gitmedi bu sitede yeni sayilirim aslinda biraz karisik geldi valla bazen yanlis yerlere gidiyor mesajlarim akannehir en rahat burdan gidiyor ,,neyse canim fazla uzatmadan oncelikle cevap yazdigin icin cok tesekkurler ..ben aslinda daha tedaviye baslamadim arastirma zafhasindayim ,,,merak ettigim sey burun spreyi kullandin mi yani sadece igne mi kullandin ,,bir de telefonda herkese dogum kontrol hapi verilmiyormus yani kist falan varsa ,bu konuda bilgin varsa paylasirsan cok ksevinirim

cnm yeni uye isen özel mesaj atamazsın sanırım 50 mesajdan sonra atabilirsin..
burun spreyini duydum ama kullanmadım
ben smrynaya gittim ön muayene ve görüşmeye girdim kısa protokol olmasına karar verildi 1 ay d.k.h kullandım eğer uzun protokoll olsaydı d.k.h ullanmayaıp direk iğne ile başlayacaktım
yani sen önce muayene ol protokolün belirlensin ona göre tedaviye başla derim

ben bugün iğnelere başladım yine çok yoğun bi gündü, hayırlısı diyorum. gerçekten çok memnunum ilk aşamlardan ne zaman istesem arıyorum soruyorum funda hanımla çok konuşamadık ama hemşireler muhteşemler:) inşallah sonuna kadar öle gider eee arkadaşlar bu kadar mıyız?? yaptıran yok mu başka smyrnada??? sonuçlar nasıl iki sonuç gördüm hamile inşallah sıra bende:)

arkadaşlar ben pkoluyum .smyrnaya gitmek istiyorum.adetlerim bebek işini kafaya taktıkça iyice düzensizleşti.bu konuda merkezin başarısı nasıl?

batarang ben yukarıdada yazdım bende pko luyum smyrnada yaptırdım ilk denememde tuttu ancak 9. hafta kalbi durdu malesef ancak merkez , doktorlar hele FUNDA hanım ve hemşireler mükemmel ben eylülde tekrar deniycem ve smyrnada tabikide ancak sana tavsiyem sakın bebek olayını çok fazla kafana takma özellikle psikolojini inanılmaz bozuyor psikolojinin bozulması malesef hem adetlerine hemde gündelik hayatını olumsuz etkiliyor ben aynı şeyleri yaşadığım için bliyorum hatta bende bir ara çocuk olayını öyle kafama takmıştımki adetlerim 12 - 15 gün geçerdi ve ben boşuna HAMİLE olduğumu sanıp ümitlenirdim canım herşey nasip kısmet Allah isterse herşey olur

batarang ben yukarıdada yazdım bende pko luyum smyrnada yaptırdım ilk denememde tuttu ancak 9. hafta kalbi durdu malesef ancak merkez , doktorlar hele FUNDA hanım ve hemşireler mükemmel ben eylülde tekrar deniycem ve smyrnada tabikide ancak sana tavsiyem sakın bebek olayını çok fazla kafana takma özellikle psikolojini inanılmaz bozuyor psikolojinin bozulması malesef hem adetlerine hemde gündelik hayatını olumsuz etkiliyor ben aynı şeyleri yaşadığım için bliyorum hatta bende bir ara çocuk olayını öyle kafama takmıştımki adetlerim 12 - 15 gün geçerdi ve ben boşuna HAMİLE olduğumu sanıp ümitlenirdim canım herşey nasip kısmet Allah isterse herşey olur
canım saol bilgiler için..ben çok korkuyorum jinekologdan yaaa.hep bana çok olumsuz şeyler söylicek gibi geliyo.1,5 yıllık evliyim 33 yaşındayım ve hala gidemedim korkudan..bi kere gittim o da kötü ve ters bi tecrübe oldu.funda hanım beni azarlamasın gelmedim bu saate kadar diyekafamçokkarıştı
bir de öğrenmek istediğim bir konu var.ssk anlaşmaları var mı?maliyetler nasıl?ve funda hanım ctesi çalışıyor mu?benim izin durumum çok zor da..:Saruboceq:

smyrna da tansferi kaçıncı günde yapıyorlar tedavinin seyri hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim

merhaba transferi yumurta toplama işleminden 3-5 gün sonra yapıyorlar, iyi bir merkez, hemşireler çok ilgili dr lar kadarda bilgililer..benim de cuma 20 ağustosda transferim oldu, 10 gün sonra sonucu alıcaz bakalım, onca emek boşuna gitmez umarım ...heyecan dorukda bekliyoruz

Back
X