• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Snapte sürekli arkadaşlarını paylaşıyor

Doğru diyorsunuz kızların haberi olmadan ama görseler kızmazlar da işte. Sorucam galiba attığın kızların haberi yok bir şey demiyorlar sonradan görünce diye ama demiyorlar diyecek. En iyisi yüz yüzeyken sormak şimdi mesaj atıp düşünme vakti veresim gelmedi ordan konuya girip rahatsız olduğumu da söylerim

Onları da çekiyor ama tabi o beni rahatsız etmediği için söylemedim onu burda :KK64:

O zaman doğrudan kızları çekiyorsun diye girme konuya. Kıskançlık olarak düşünür. Genel konuşup " insanları habersiz çekiyorsun, bence hoş değil, beni çekseler çok rahatsız olurdum" diyebilirsin.

O zaman doğrudan kızları çekiyorsun diye girme konuya. Kıskançlık olarak düşünür. Genel konuşup " insanları habersiz çekiyorsun, bence hoş değil, beni çekseler çok rahatsız olurdum" diyebilirsin.

Hmm ona da vereceği cevabı az çok tahmin ediyorum gerçi.
Acaba neden insanları çekip atıyorsun merak ediyorum desem tatlı tatlı bir dille orda vereceği cevaba göre mi hareket etsem?

Bence bu durum sana hafif bir sorun geliyorsa hiç bozma devam et tatlı tatlı da sorma evlen. Kafalar aynı

sapıklıkla ne alakası var bunun bizim yaş grubumuzda aynı ortamda olunca çoğu kişi bu muhabbeti yapar sonradan görüldüğünde istenirse kaldırılır sanırım yorum yapan çoğu kişi snapchat kullanmıyor ve yaş farkından anlayamadı durumu. senin sorununa gelirsek ilişkinin başında bu tarz şeylere tepkini belli etmediysen ilerleyen zamanlarda sorun oluşturur bence bunlara takılan bi insansan içinden düşünmek yerine onunla konuş ki bilsin ona göre davransın

Hala abartip diyorsun ya anneleriniz sizleri nerede büyütüyor bu nasil bir mide sizin gibi kadinlari gördükçe tiksiniyorum.2 gun sonra birine musallat olup tecavüz eder vs vs o zaman da benim kocam yapmaz dersin :kusmuk:

sapıklıkla ne alakası var bunun bizim yaş grubumuzda aynı ortamda olunca çoğu kişi bu muhabbeti yapar sonradan görüldüğünde istenirse kaldırılır sanırım yorum yapan çoğu kişi snapchat kullanmıyor ve yaş farkından anlayamadı durumu. senin sorununa gelirsek ilişkinin başında bu tarz şeylere tepkini belli etmediysen ilerleyen zamanlarda sorun oluşturur bence bunlara takılan bi insansan içinden düşünmek yerine onunla konuş ki bilsin ona göre davransın
Yeni nesildr bi sknti var zaten biz onu farkettik

Hala abartip diyorsun ya anneleriniz sizleri nerede büyütüyor bu nasil bir mide sizin gibi kadinlari gördükçe tiksiniyorum.2 gun sonra birine musallat olup tecavüz eder vs vs o zaman da benim kocam yapmaz dersin :kusmuk:

Sizin ne benim anneme laf etmeye ne de sevgilime tecavüzcü demeye hakkınız var.
Tamam yorum yapın yanlış düşünüyorsun veya o çocuktan bi cacık olmaz diyin ama itamlarınıza dikkat edin lütfen.

Çok teşekkür ederim yorumun için

Yeni nesildr bi sknti var zaten biz onu farkettik

ne kadar kötü bi uslup bu ya ne demek tecavüz bilmem ne bu ne cahillik inanamıyorum gerçekten snapchat herkesin göremediği bi uygulama yani sizin paylaştığınızı tanımadığınız,kabul etmediğiniz kimse göremiyor kendi arkadaş grubunuzla sınırlı kalabiliyor. hiçbir şey bilmeden etmeden ne kadar kolay insanların hayatına dil uzatıyosunuz merak etmeyin yeni nesil sizden çok daha bilinçli geliyor. tanımadığı,etmediği birisi hakkında sırf arkadaşlarını snap attığı için tecavüzcü etiketi takıcak kadar ne yaşadınız merak ediyorum güldüm ve acıdım size açıkcası

Sevgilim snapchatte kız arkadaşlarının resmini çekip atmayı çok sever, neden bilmiyorum. Karşısında oturuyor mesela kızı çekmiş atmış hikaye olarak. Anlık yani onlardan habersiz çektiği fotoğraflar oluyor genelde.Üstüne bişi yazmış soru işareti atmış vs şeklinde. Yazdığı şeyler de genelde geyik babında.pek rahatsız olmazdım şimdiye kadar geyik yapıyor eğleniyor diye ama bugün de gördüm bi bıkkınlık sıkıntı geldi niye atıyor diye.daha önce de bu konuda ona bir şey demedim hiç, sizce rahatsızlığımı dile getirmeli miyim ya da susmalı böyle devam mı etmeliyim? regl olcam bi de ondan mı acaba böyle sinir oldum şuan :confused:

ümiversite 1. sinıfta facebooku yeni acmıştık hepimiz, oda arkadaşlarımın bol bol fotosu yüklüydü o zamanlar onlar istiyorlardı görsünler bizi yakışıklı arkadaşın var mı falan diye:skandal:
öyle bir şey midir diye düşündüm nedense bir de snapte kimlerin gördüğü görülüyor ya:KK55:

Back
X