arkadaşlar ben 1 hafta lahana çorbası diyetini yaptım ve 4 kilo verdim ancak adet oldugum için 3 gün ara vermiştim ve 1 kilo şişkinlikten dolayı almıs gorunuyorum bgn tekrar basladım..ve yazdıklarınızı okuyunca lahana corbası diyetinin yanında soğan suyu kürünü de uygulamaya baslıcam..umarım faydası olur..çünkü verilmesi gerekn tam 15 kilom var senağlama 1.67 boy 72 kilodayım su an..gelişmeleri paylaşmaya ve birbirimizi motive etmeye devam edelim..
canımcım neden üzüldün bu kadar anlamadımm...
ne güsel işte 4 kilo vermişsin zor olanı başarmışsın sen bundan sora önemli olan korumak ve bu azimle devam etmek ...
o aldığın bir kilo çok normal seninde dediğin gibi şişkinlikten dolayı hatta belki 4 diil daha fasla verdin şişkinlikten görünmüyoo ayrıcaaa regl olduğun dönemde daha hızlı kilo verirmişsin aklında bulunsun azimle devam...
ben de bu hafta kayınvaldemde kalıyorum eşim ameliyat oldu onun için soğan suyunu sanırım haftaya mart ayı itibari ile başlarım birbişrimize hep destek tam destek lütfennn kızlar.....
pes etmek yokkkk..............................kaydirigubbakcemile5
dün akşam dr. ibrahim saraçoğlu tv deydi ve zayıflamak için kesinlikle soğan suyu kürü yapmayın diyordu aman kızlar dikkat edin.. buna karşılık soğan suyu kürünün hamilelik için çok uygun olduğunu söyledi.
canım neden kesinlikle yapmayın dedi anlamadım fisfisfis
dinlediysen açabilirmisin....bi zararı mı varmış yanii
Arkadaslar benım de sogan suyunu cok onceden denemıslıgım var buraları gorunce hatırladım yaptıgımı..
Ben suan emzırıyorum ve dogum kılolarımı vermekle ugrasıyorum bunu tekrar deneyecegım..
Daha once denedıgım de 1,5 hafta kullanmıstım 3 kılo vermıstım.. gercekten faydalı yarıyor.. a.sancak rahmı temızledıgımı bruada ılk defa duydum..
Ben 5 ayı gectı dogum yapalı hala adet olmadım.. o zaman bu adet olmamı da saglayabılır oylemıı ?? :hooray:
Rahımle ılgılı faydaları oluyorsaa... sutu de artırıyormuss ??... hihoyyyt
Allahım ne mucıze seyler yaratıyor haberımız yok yaa.. a.s
Gecen tv de marankıde soylemıstı sogan suyunuu...
nasıl yapmıştın canım tarif edermisin?ne kadar su.ne kadar soğan ?ne kadar kaynattın?sabah hazırlayıp gün boyumu içtin yoksa sabah akşam tazemi hazırladın?kaç kiloydun kaça düştün?cevaplarsan sevinirim.Şeniz
Ne güselll bende başlamak istiyorum ama karar veremedim bi türlüü soğan suyumuuuu ?
Lahana maydanoz suyumuuu ???
Vallahı canım cok oldu yapalı ama..
sabah ogle arası kaynatıyordum 8 e bolup.. 2 bardak su koyuyordum..
15 dk ılan kaynıyor zaten suya rengı cıkınca anlıyorsun soğanlarda yumusuyor..
Sonra soğanları cıkarıp buyuk bır bardaga dolduruyorum suyu.. 1,5 su bardagı gıbı yapıyor..
ıcıne bolca lımon.. yarım lımona yakın gıbı.. sonra agız yakmayacak sıcaklıkta ıcıyordum..
butuun gun ıctıgımı hatrlamıyorum buyuk bır bardakta bır kere ıcıyordum sanırım..
Az once de ılk defa yaptım ıctım bugun basladım hadı bakalım... kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?