daisyciğim ben iki haftadır 200ml'yi öğlenleri ılık ılık içiyorum..çok rahatlattı beni de..
Tabi verdirir bacım bu günde yarım kilo ölüm orucu gibi :mymeka: yok yaramaz bu bana kaydirigubbakcemile3 sağol canım yinede merakım dinmiş oldu :1hug: a.s.
Altındaki yazıları okuyunca direk vazgeçtim zaten hızlı kilo vermek mantıklı değil zaten inşallah arkadaşıma zarar gelmez :Saruboceq:aynen canım sana katılıyorum ölüm orucu gibi ve çok sağlıksız bir diyet kalıcı tansiyona sebep olabilir dioo:1shok:
Pztesinden beri içiyorum benimde 1kg olmak üzere kaybım. Atılanın hala ödem olduğu iddiasındayım gerçi ama bakıcaz geçen defa üç gün yapmıştım bi devam edeyim bakalım ne olacak koydum biraz önce tencereye yenisini :içelim:ayrıca kızlar ben ayın 7 sinde başladım buna 1 kilo vermişim bugün itibariyle
artık cumaya kadar tartılmayacağım sanırım işe yarayacak
merhaba bende pzt başladım ama tartılmadım 95 kiloyum ben sabahları aç karnına tere tohumuda içiyorum bende tiroitte var bakalım verebilecekmiyim[/Q
iyi geceler adabar.bende bu akşam başladım soğan suyuna ama ben sadece akşam yemelerinden önce kaynatıp içmeyi düşünüyorum sabahları bende tere tohumu içmek istiyorum ama tiroiti olanlar içmelimi içmemelimi onu tam anlamış değilim doğrusu.nasıl olması gerekiyor açıklarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?