bügün bende bırakıyorum valla kilo verdirmedi 20 gün oldu artık korkmayada başladım rahim zarı erimesi birde mide çeperinin erimesine yol açıyormuş farmologtan dinledim yeter bukadar belki 1 ay ara verip tekrar denerim ben ikbal gürpınarın yazısındada okumuştum 20 gün yap 20gün ara verin mutlaka diyordu bilmeyen arkadaşlar varsa körü körüne ara vermeden kullanmasınlar
bügün bende bırakıyorum valla kilo verdirmedi 20 gün oldu artık korkmayada başladım rahim zarı erimesi birde mide çeperinin erimesine yol açıyormuş farmologtan dinledim yeter bukadar belki 1 ay ara verip tekrar denerim ben ikbal gürpınarın yazısındada okumuştum 20 gün yap 20gün ara verin mutlaka diyordu bilmeyen arkadaşlar varsa körü körüne ara vermeden kullanmasınlar
canım her şeyin belirli bir süresi var sen 20günyap 20 gün ara ver bencehadi yaaa zayıflıycaz diye bide sağlığımızdan olmayalımgünde 2 bardakta zarar veriyormudur ki ikbal gürpınar 2,5 lt su ile yapın hepsini gün içinde tüketin diyodu
ya arkadaşlar rahim zarı dediği kızlık zarımı ayyy düşünemiyorm allah korusun özellikle bekarlar için bi soğan yüzünden düşnemiyorum yani kimseye bişey ispat edemezsin. Aslında kişiye özel bi konu bu ama malum burası türkiye burda pek normal karsılanmıyoCADIARZU
emziren anneler denedimi acaba ?
benim 3 haftalik bebegim var acaba sütüm kesilirmi yada gaz falan yaparmi arkadaslar
aranizda emziren ve sogan suyula zayiflayan varmi??
çok erken değil mi canım benim bebeğim 3 ayı yeni bitirdi ben bile cesaret edemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?