canimcim sabah ac karnina icmek mide bulandirmiomu yaww?a.s.ben soğan suyu ile zayıfladım.Bunu yapmış iyi bir örneğim karşınızda aslında.75 kilodan 58 kiloya düştüm geçen yıl lahana suyu ile vermiştim.Uzun süre suyu bıraktıktan sonrada kilo almadım fakat kullandiığım ilaçlar bana kilo aldırdı bu yılda yaptım .Normalde 2 ay gibi sürede bu kiloma gemiştim.Şu an herşey yiyorum tabii hamur yiyeceklerinde aşırıya kaçmıyorum.Bir iki kilo alırsam hemen yine birkaç hafta soğan suyuna başlarım.Ben kilomu sabitleme yöntemini soğan yada lahana suyunda buldum tavsiye ederim.
1 baş soğan 4 bardak su 15 dk kaynayacak hemenhemen 2 bardak su kalıyor sabah akşam bir bardak içeceksiniz .Ben yemeklerden önce içiyorum.Ve bu suyu akşam üzeri hazırlıyorum hemen soğutup bir bardağını içiyorum diğerinide sabah için saklıyorum böylece sabah suyum hazırda oluyor.Çünkü sabah sabah evi kokutmak iyi olmuyor.Kaynarken gerçekten hoş kokmuyor.Ama içimi söylenen kadar kötü değil ve ağızdada koku yapmıyor.Tenimdede kötü koku oluşmadı.Ama ben bunu 2 ay gibi süre kullandım dediğim dönemde aralıksız tüketmedim.Bir hafta içti isem iki yada üç gün ara verip yine devam ettim
zaten soğan suyu yağları yakıyor bende koca göbek şimdi hemen hemen sıfır göbek oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?