arkadaşlar birde ben sabahları aç karnına elma sirkesi su karışımı içiyorum soğan suyunu da içsem olurmu acaba yoksa ruhuma fatiha mı olurkaydirigubbakcemile3
valla ben zamaninda yaptim 14 kilo verdim sayesinde mutlaka denemelisiniz.. emin olun eritecek tum yaglarinizi hemde kisa bir surede..
bunu ben uygulamadım..annemin bi arkadası birzamanlar uygulamıstı...önceki sayfalardada mesajım var arkadslara yardımcı olabilmek için..su sıralar benimm ihtiyacım var..yalnız bogazımı tutabilmek konusunda cok da basarılı sayılmam:kedi: canım sen bu diyeti uygularken özel bir diyet falan yapmısmıydın ve metabolizmanın calısması ne hızdaopuyorumnanaktan
tatlim mesajini yeni gordum... istah kesiyor cnm bundan emin ol belirli bir diyet yapmadim sadece tatli yemiyordum ekmek ise 1 dilim aksam 6dan sonra bisi yemedim.. klasik seyler iste hep bildigimiz bide gunde 1 saat t&s yaptim... metabolizma hizim cok super degil ama durgunda degil normal haftda 1 kilo veya 800gr civari verdim.. sormak istedigin seyler varsa seve seve cavaplarim cnm..:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?