ben 15gündür, sabah akşam içiyorum, hafta sonları hariç.
toplamda 7.5 kilo verdim ama, tabi sıkı diyet ve spor da yapıyorum.
başka soğan suyu içen var mı???
slm arkadaslar ben de sogan suyunun faydalarindan yararlananlardanim.bu sitede tavsiye üzerine okudum ve kullandim.tam ameliyat olacakken ameliyattan kurtuldum.doktorumun 6 aydir ilac tedavisiyle yok edemedigi kistlerimdem sadece 2-3 hafta sogan suyu icerek kurtuldum.hala devamediyorum icmeye ve birakma gibi bir niyetim yok.büyük birnimet su sogan kiymeti iyibilmek gerekiyor.herkese saglik günler dilerim
merhaba arkadaslar.Ablamın deneyerek kılo verdıgı bı yontem bu ve gercekden etkılı.
1 ortaboy soganı 4 e bolun bı tencereye goz kararı su ekleyıp 15 dk kaynatın.Bu kaynama zamanı soganın ozunun cıkması ıcın yeterlı. Ve koydugunuz su mıktarını ıyı ayarlayın cok da olmıyacak azda olmıyacak.kaynadıkdan sonra 1 subardagı dolacak kadar kalmalı suyu.
Suyun rengı bıraz boz olabılır.Sonra 1 subardagı sogan suyuna yarım lımon sıkıp ac karnına ıcın seker fılan yok ama a.s.Cay gıbı ıcılecek sıcaklıkda olmalı soguk olmıyacak.Ve hergun taze yapılarak ıcılmelı .Buyuk olcude ıstah kesıyor ve boylelıkle kılo verıyorsunuz.
Ablam 1 ay da hemen suzulmusdu 3 cocukdan sonrakı gobegı erıdı yanıı. Su ne acı nede kokulu oluyomus hanı belkı tıksınırsenız sogan kokar bu su dıye.Ben denemedım cunku suan zaten 45 kıloyum bıde onu denersem ıskelet olarak dolasırım artıkyerimseniben
bende yarın sabah başlamayı düşünüyorum şuan kilom 73,10
Sadece dış kabuğunu soyuyorum
soğan suyuna zayıflamak için başlamıştım fakat kıl dönmeside vardı dün akşam iltahabım aktı çok iyi geldi bu arada kilom da 71,9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?