kızlar ben bu suyu tv de başka bir amaç için duydum.
ibrahim saraçoğlu aynı bu şekilde anlattı kadınların akıntısı ve kistler kaybolacak dedi.3.günden itibaren akıntınız yoğunlaşır ozaman anlarsınız kökünü kuruttuğunuzu dedi.
bide ısrarla sadece 15 gün içilecek fazla değil dedi.kesin sonuç alırsınız gibi konuştu.
selam canım benimde ksitlerimle başım belada canım çikolata kistim vardı geçen yıol amliyat oldum ve amiliyattan sonra tekrarladı suanda sol tarafımda iki cm kistim var dün 3 gündür soğan suyuna başladım canım akşam yatarken ve sabah aç karnına içiyorum
ibrahim saraçoğlu nasıl kullanılıcağını söyledmimi canım
bana bu konuda tardımcı olurmusun benim kullanma şeklim doğrumu acaba
soğan kılları azdırır diye biliyorum ben, öyle şikayeti olan varmı?
hayatbu resimlerdeki üç bayana da dikkatli bakılcak olursa birbirinden çok farklı kişiler olduğunu görülebilir baksanıza üçününde ten renkleri birbirinden ayrı beyaz,buğday ve esmer neyse yinede karar sizin ama bana hiç inandırıcı gelmediniz
sen öyle yap meslektaşım:roflol:arkadaşlar eğer ben bu kadar güzel bir kilo verebildiysem eğer asla yüzümü saklama gereği duymam tam tersi gururla yüzümü gösterirdim!!!!!!!!!!
gün gelir şişmanlarsam bakarsınız bende sizin gibi resimlerimi koyarım bu arada niyetim tartışma yaratmak değildi sadece düşüncelerimi söyledim niyetim sizi kırmak değildi.
merhaba arkadaslar.Ablamın deneyerek kılo verdıgı bı yontem bu ve gercekden etkılı.
1 ortaboy soganı 4 e bolun bı tencereye goz kararı su ekleyıp 15 dk kaynatın.Bu kaynama zamanı soganın ozunun cıkması ıcın yeterlı. Ve koydugunuz su mıktarını ıyı ayarlayın cok da olmıyacak azda olmıyacak.kaynadıkdan sonra 1 subardagı dolacak kadar kalmalı suyu.
Suyun rengı bıraz boz olabılır.Sonra 1 subardagı sogan suyuna yarım lımon sıkıp ac karnına ıcın seker fılan yok ama a.s.Cay gıbı ıcılecek sıcaklıkda olmalı soguk olmıyacak.Ve hergun taze yapılarak ıcılmelı .Buyuk olcude ıstah kesıyor ve boylelıkle kılo verıyorsunuz.
Ablam 1 ay da hemen suzulmusdu 3 cocukdan sonrakı gobegı erıdı yanıı. Su ne acı nede kokulu oluyomus hanı belkı tıksınırsenız sogan kokar bu su dıye.Ben denemedım cunku suan zaten 45 kıloyum bıde onu denersem ıskelet olarak dolasırım artıkyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?