Doğuma Hazırlık Soba mi klimami

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar selam subat ortasi dogum yapacagim Allah izin verirse.mersinde oturuyorum malum havalar cok soguk olmuyor .evin isitmasi dogalgaz degil yani ya soba kurmam ya da klima ile isinmam lazim.klima bebegin burnunu cok tıkıyor deniliyir bebege etkisi olur mu yoksa soba mi kurmaliyim

Yeni teknoloji klimalar var. Onları araştırın bence.

Ben antalyadayim mersinle hemen hemen aynidir her halde havasi.iki kizimi da yaz kis klimayla buyuttum hic bir sikinti olmadi.
Pisligini gectim ben sobayi da sevmiyorum asiri sicak oluyor ve temiz hava olmuyor gibi geliyor odanin icinde.

Ben antalyadayim mersinle hemen hemen aynidir her halde havasi.iki kizimi da yaz kis klimayla buyuttum hic bir sikinti olmadi.
Pisligini gectim ben sobayi da sevmiyorum asiri sicak oluyor ve temiz hava olmuyor gibi geliyor odanin icinde.
Saol canim düşüncem ins.karar veremiyorum bebege zarari olur diye ama senin gibi yapanlari görünce fikir oluyor

klima acacaksan bi de nemlendirici al derim odanin nem dengesi icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…