- 19 Ocak 2024
- 80
- 11
- 3
- 29
- Konu Sahibi cigdem5777
-
Sonucunuz ne olduKızlar iyi günler softec erken gebelik testi yaptım sabah hemen aşırı silik çizgi çıktı öğlen bir daha yaptım gölge çıktı başka erken gebelik yaptım onlarda çıkmadı yanılma payı nedir kullananlar var mı aranızda
Pencere içindekini baz alacaksınız o genelde her testte köşede olur. İkinci çizgi o değil yaniArkadaslar selam. Bat 14 Eylül. Bugun softec ile gebelik testi yaptim. Disardan bir sey gorunmedi. Testi plastiginden cikarinca, penceresinden gorunmeyen yan taraftan gorunen 2. Cizgi gordum. Bu nasil bir sey ki sizce ? Pencereden neden gorunmuyor?
Sonucunuz ne olduKızlar iyi günler softec erken gebelik testi yaptım sabah hemen aşırı silik çizgi çıktı öğlen bir daha yaptım gölge çıktı başka erken gebelik yaptım onlarda çıkmadı yanılma payı nedir kullananlar var mı aranızda
Canım acaba ilk silik çizgiyi gördüğümde kanda hcg kaç çıktı senin ? Ben prodoctor yaptım 14 Ekim sabahı(1.foto) hcg kanda 16 çıktı bugün softec yaptım daha silik çıktı şüphe düştü içimeKızlar iyi günler softec erken gebelik testi yaptım sabah hemen aşırı silik çizgi çıktı öğlen bir daha yaptım gölge çıktı başka erken gebelik yaptım onlarda çıkmadı yanılma payı nedir kullananlar var mı aranızda
Sonuç neKızlar iyi günler softec erken gebelik testi yaptım sabah hemen aşırı silik çizgi çıktı öğlen bir daha yaptım gölge çıktı başka erken gebelik yaptım onlarda çıkmadı yanılma payı nedir kullananlar var mı aranızda
Var ben gördüm çizgiyi canım :) markası nedirTestime bakarmısınız?
Softec canım.Var ben gördüm çizgiyi canım :) markası nedir
Var ben gördüm çizgiyi canım :) markası nedir
Ben o markayla ilgili yorum okumuştum iyi diyorlardı, isterseniz birde başka marka ile deneyim garanti olsun :) inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olurSoftec canım.
Amin canim inşallah bende öyle yapicam insallahBen o markayla ilgili yorum okumuştum iyi diyorlardı, isterseniz birde başka marka ile deneyim garanti olsun :) inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur
Sonucunuz nedir bence bu markadan sabah yapcamMerhaba kızlar. Benim normalde adet tarihim bugündü. Henüz olmadım. Hiç adet belirtisi göstermeyince dün test yaptım. Bunun markası da Softec. Sizce pozitif mi? Bugün sabah da yaptım. Onun fotoğrafı yok ama çizgi baya silikti. Bugün öğleden sonraya randevu aldım kan tahlili yaptırmak için. Sizce erken mi davrandım?
HamileyimSonucunuz nedir bence bu markadan sabah yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?