• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Softec erken gebelik testi yanlış sonuç alan varmı lütfen yardım

benimmeleklerim

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
870
177
18
44
Mrb.. 25 Eylül'de transfer oldum bugün 5 gün oldu ve 5 .ci gün embriyosu 2 transfer edildi. Bugün softec marka erken gebelik testi aldım fakat testte önce çapraz bi çizgi çıktı sonra beyazladı acaba bu testte yanlış sonuç alan varsa yazabilir misiniz lütfen

Bi önceki gebeliğimde 5 gün pozitifi görmüştüm ama o donmuş embriyoydu şimdi ise taze denemek istedi doktor ama öyle bi sancım varki karnımda ve kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi ve göğüslerim de çok acıyo

Mrb.. 25 Eylül'de transfer oldum bugün 5 gün oldu ve 5 .ci gün embriyosu 2 transfer edildi. Bugün softec marka erken gebelik testi aldım fakat testte önce çapraz bi çizgi çıktı sonra beyazladı acaba bu testte yanlış sonuç alan varsa yazabilir misiniz lütfen

Test bozuk olabilir henüz erken inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir şekilde pozitifi görmek nasip olsun Amin 🙏

Test bozuk olabilir henüz erken inşallah bebeğin seninledir sağlıklı bir şekilde pozitifi görmek nasip olsun Amin 🙏
İnşallah canım ama daha çok erken ben sabursız davrandım bi an önce görmek istedim ama sekiz gıne kadar beklicem sonra zaten test günüm de 10 unda inşallah hepimizin bebekleri bizimledir

İnşallah canım ama daha çok erken ben sabursız davrandım bi an önce görmek istedim ama sekiz gıne kadar beklicem sonra zaten test günüm de 10 unda inşallah hepimizin bebekleri bizimledir

Seni çok iyi anlıyorum insan çok merak ediyor ama bazen idrara geç yansıyor en azından 8. Gün olsun dilerim bizde sizinle o güzel duyguları yaşarız Rabbim dilerim hayırlısıyla Nasip etmiştir inşallah Amin 🤲🏻💗

Seni çok iyi anlıyorum insan çok merak ediyor ama bazen idrara geç yansıyor en azından 8. Gün olsun dilerim bizde sizinle o güzel duyguları yaşarız Rabbim dilerim hayırlısıyla Nasip etmiştir inşallah Amin 🤲🏻💗
Aynn öyle yapıcam ozaman perşembe ye 8 gün olacak ozaman yaparım tabi dayanabilirler🤣

Merhabalar bende 25 eylülde transfer oldum 3.gün embriyosu taze embriyo .1 embriyom vardı ondan dolayı sadece bir embriyo transfer edildi .rabbim yardımcımız olsun inşallah güzel haberler alırız amin

Benım beklemekten en çok korktuğum zaman embriyoların gelişimi çünkü 6 yumurtadan 2 tane kaldı transfere kadar ecel terleri döktüm

Haklısın canım çok zor o süreçler embriyo devam edecek kalacak mı ben hep tüp bebeklerinde sil baştan başlıyordum embriyo sayısı iki adeti geçmiyordu çünkü 4 yumurta toplamda çıkıyordu Amh 0,05 ondan dolayı her seferinde yüreğim ağzımda bekliyordum 🥲

Back
X