- 5 Ağustos 2024
- 593
- 99
- 13
- 26
- Konu Sahibi asmalikonak
Kizlar Softec erken gebelik testi kuruma çizgisi çıkarıyormu bu testten memnun olanlar varmi aranızda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testi atarmisin bakayım kuruma çizgisi gri yada beyaz oluyorKizlar Softec erken gebelik testi kuruma çizgisi çıkarıyormu bu testten memnun olanlar varmi aranızda
Testi atarmisin bakayım kuruma çizgisi gri yada beyaz oluyor
İlk 10 dk sonrası sonucu geçersizdir canım her test gibi softec de kuruma çizgisi çıkarıyorKizlar Softec erken gebelik testi kuruma çizgisi çıkarıyormu bu testten memnun olanlar varmi aranızda
Bariz pozitif gözüküyor başka markayla da teyit edip kan ver canımEki Görüntüle 3609249
Softec marka gebelik testi 3.dk da silik çıktı git gide koyulaştı. Kuruma çizgisi olma ihtimali var mıdır
Dün gece test yaptım silik çıktı, sabah ilk idrarla tekrarladım. Görseldeki sonuç çıktıBariz pozitif gözüküyor başka markayla da teyit edip kan ver canım
Gebelik var o zaman hayırlı olsun sonucunu bize de yazDün gece test yaptım silik çıktı, sabah ilk idrarla tekrarladım. Görseldeki sonuç çıktı
Sabah erken kan tahlili verdşm sonucu bekliyorum
Hemen çıktıysa kuruma değilEki Görüntüle 3609249
Softec marka gebelik testi 3.dk da silik çıktı git gide koyulaştı. Kuruma çizgisi olma ihtimali var mıdır
canm ne oldu kan sonucun?Dün gece test yaptım silik çıktı, sabah ilk idrarla tekrarladım. Görseldeki sonuç çıktı
Sabah erken kan tahlili verdşm sonucu bekliyorum
Beta 128,3Gebelik var o zaman hayırlı olsun sonucunu bize de yaz![]()
Beta 128,3 çıktıHemen çıktıysa kuruma değil
canm ne oldu kan sonucun?
Hayırlı olsunBeta 128,3![]()