Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallah vardır canım bende aynı durumdayım şimdi baska bir marka test almaya çıkacağım.seninde elinde varsa başka bir marka ile de deneKizlaaaar nerdesiniz yahu
Atarım canım benim dün yaptığım pyro clinica diye bir marka var onda da aynı siliklikte cikti tel kamerasi cok iyi degil netlemiyor anca net kirmizi cizgi olursa çeker yani bende 13 martta kan vericem regli bir kaç gün geçsin benim beklenen bugün dü.Ya bende boyle gozle zor gorunen bi cizgiyle bogusuyorum ama yarin kan günüm zaten canim ne var ne yok cikcak o yuzden test yapmayacagim insallah sende vardir bidaha yaparsan at bakalim
Atarım canım benim dün yaptığım pyro clinica diye bir marka var onda da aynı siliklikte cikti tel kamerasi cok iyi degil netlemiyor anca net kirmizi cizgi olursa çeker yani bende 13 martta kan vericem regli bir kaç gün geçsin benim beklenen bugün dü.
Canım ben net görüyorum ama kamera da çıkmıyor sende bet görüyormun bakinca normal bakinca isiga falan tutmadanEki Görüntüle 3554617 bu benim sabah yaptigim test bak gorunuyo mu bilmiyorum kamerada isigi kisinca cor gorunuyor boyle mi seninde canim
Canım ben net görüyorum ama kamera da çıkmıyor sende bet görüyormun bakinca normal bakinca isiga falan tutmadan
Evet canim gorunuyor kizmizi degil ama cizginin varligi belli ama bana da oyle geliyo olabilir yarin kanda cikcak ne varsa cok yoruldum valla bakmaktanCanım ben net görüyorum ama kamera da çıkmıyor sende bet görüyormun bakinca normal bakinca isiga falan tutmadan
Amin canim insallahSorma sorma canım hakkımızda hayırlısı olsun rabbim şu güzel zamanlar da bize sağlıklı bir gebelik nasıp etsin
Canım ben bir test daha yaptım daha belirgin çıktı sende goruyir musun?Amin canim insallah![]()