- 5 Ağustos 2024
- 593
- 99
- 13
- 26
- Konu Sahibi asmalikonak
-
Kuzum hepsi silik ama en alttan bi üstteki içlerinde en koyu olan sonra siliklesmis o günü degerlendirdinmi bu ara polikistik over yok demi sende çünkü o yumurtlama gormeye engel oluyor geneldeHep tekli attığım gibiydi böyle yarım saat bir saat geçince o koyuluklar oldu o yüzden yumurtlamam olmuş mu olmamış mı bilmiyorum
Birde ovulasyon testlerinde de diyorlar ayni gebelik testi gibj ilk 10 dakikayı baz alın diyorlarHep tekli attığım gibiydi böyle yarım saat bir saat geçince o koyuluklar oldu o yüzden yumurtlamam olmuş mu olmamış mı bilmiyorum
Hayır canım yok benim bildiğim ama herşey olabilir yani kafam çok karıştı benimde . Değerlendirdim hepsini bekliyorum öyle bende :/Kuzum hepsi silik ama en alttan bi üstteki içlerinde en koyu olan sonra siliklesmis o günü degerlendirdinmi bu ara polikistik over yok demi sende çünkü o yumurtlama gormeye engel oluyor genelde
Hayırlısı olsun canim inşallah hamilelik oluşurHayır canım yok benim bildiğim ama herşey olabilir yani kafam çok karıştı benimde . Değerlendirdim hepsini bekliyorum öyle bende :/
Umutlanıyımmı yani kan veriyimmi o zaman awox sun negatif olması çok üzdü beni acaba dedim çok düşük betayi algilamiyormu
10.cu sırada olan pik duruyor canım galiba çatlamış sonradaHep tekli attığım gibiydi böyle yarım saat bir saat geçince o koyuluklar oldu o yüzden yumurtlamam olmuş mu olmamış mı bilmiyorum
Yok canım hiç çıkmadı silik bile çıkmadı bilmiyorumki yarin bi duruma göre bakicam. Birtane arkadaşı gördüm burda awox böyle aynı gölge gibi silikken softec daha belirgin baya koyu duruyordu acaba dedim betayi algılama seyleri birbirinden farkli diye düşündüm biriside ben gebeligimde awox yaptım negatif diğer testler pozitifdi awoxdan memnun değilim yazmıştıHiçmi çizgi çıkmadı canım silik bile olsa
Bence en garantisi kan vermek en kaliteli testler bile bazen yanlış sonuç verebilir
İşte bak herkesin farklı oluyor mesela bende de Awox da hiç bişey çıkmadı sonra adet oldum. Ama kiminde de çıkmadığı halde hamile eğer günün geçtiyse kan ver ama eğer gününe varsa bence bekleYok canım hiç çıkmadı silik bile çıkmadı bilmiyorumki yarin bi duruma göre bakicam. Birtane arkadaşı gördüm burda awox böyle aynı gölge gibi silikken softec daha belirgin baya koyu duruyordu acaba dedim betayi algılama seyleri birbirinden farkli diye düşündüm biriside ben gebeligimde awox yaptım negatif diğer testler pozitifdi awoxdan memnun değilim yazmıştı
Regl günüme var bekleyeyim o zamanİşte bak herkesin farklı oluyor mesela bende de Awox da hiç bişey çıkmadı sonra adet oldum. Ama kiminde de çıkmadığı halde hamile eğer günün geçtiyse kan ver ama eğer gününe varsa bence bekle
Bekle canım en iyisi eğer geçerse kan verirsin diğer türlü çok yorucu acaba varmı yok mu diye stres yapmakRegl günüme var bekleyeyim o zaman
Canım bugün softec marka yaptım yine koskoca bi negatif çok üzüldüm yaHayır canım yok benim bildiğim ama herşey olabilir yani kafam çok karıştı benimde . Değerlendirdim hepsini bekliyorum öyle bende :/
Durum nedir canım şimdi gördüm mesajıCanım bugün softec marka yaptım yine koskoca bi negatif çok üzüldüm ya
Canım yoksa testler negatifDurum nedir canım şimdi gördüm mesajı
Kan verdiniz miİnşallah ya herkes awox su çok övüyordu softec yalancı pozitifmj çıkardı diye çok üzüldüm İnşallah vardır
Canım ne yaptın bir gelişme var mı, ben de 2 softec yaptım laboquick bugün negatif gösterdi kafam karıştı. Tekrar test yaptın mı?Kızlar sizce emin olamıyorum hemen çıktı ama markalar çok yanıltıyor bu markayı kullanip böyle silik çıkıp kanda pozitif gören varmı
Maalesef regl olmustumCanım ne yaptın bir gelişme var mı, ben de 2 softec yaptım laboquick bugün negatif gösterdi kafam karıştı. Tekrar test yaptın mı?
Hayır regl oldumKan verdiniz mi
Yani efektle olması çok doğru bir sonuç vermez iki gün sonra ilk idrarla tekrar deneyin awox güvenilir bir markadirMerhaba 7 aylık evliyim 9 gündür regl olamadım testin markası awox çizgi var mı acaba efektle daha belirgin oluyor geöen ay 2 kere pozitif görüp kanda negatif görmüştüm hayal kırıklığı tekrar yaşamak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?