- Konu Sahibi Mihmandar_34
İnşaallah hayırdır senin için 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmıyorum aslında:) ama inşallah çok teşekkürler.İnşaallah hayırdır senin için![]()
Aldım 0.4 hamile değilim neden adet olamıyoruz resmen dengemizi şaşırttı bu soğan kürüAlabildin mı kan testini? Valla benim de hiç gecikmezdi bu ay noldu bilmiyorum.
Of ya bende aynı, hala belirti bile yok,haftaya tekrar gidip test yaptiricam , bu soğan kürü bize yaramadı demek ki...Aldım 0.4 hamile değilim neden adet olamıyoruz resmen dengemizi şaşırttı bu soğan kürü![]()
Evet Allah yardımcımız olsun bnde olmazsam yaptırırmOf ya bende aynı, hala belirti bile yok,haftaya tekrar gidip test yaptiricam , bu soğan kürü bize yaramadı demek ki...
Kürü yaparken ara kanamaların oldu mu? Ben ara kanamam için başlamıştım çok şükür iyi geldi sende durumlar nedir?Evet Allah yardımcımız olsun bnde olmazsam yaptırırm
10 gün gecikmişti benim ya hiç bi işe yaramamıstı bendekızlar merhaba. soğan kürü yaptığım ay regli oldum, ikinci ay da kürü uyguladım ve regli oldum. sonrasında kür sonra erdi ve benim reglim gecikti. yaklaşık olarak 3 hafta. hala ne gelen var ne giden. test de yapıyorum negatif. çok olumsuz etkiliyor bu durum beni. sizlerin ne kadar süre sonra geldi acaba?
ya sanırım benim de öyle.. dahası düzenli olan reglim de bozuldu.. ne yapsam bilemedim.10 gün gecikmişti benim ya hiç bi işe yaramamıstı bende![]()
Benimde öyle oldu suan soğan kürünü 15 gün kullandm adet olmadim 7 gün gecti daha sonra oldun mu merak ettimGeçen ay bebek istediğimiz ve ara kanamam oldugu icin için soğan kürü yaptım , ovulasyon gunumde 2 gun sadece pembemsi akinti geldi o kadar. Bat 25 marttı ve hala adet olmadım. Sayısız idrar testi yaptım negatif. Isın kötüsü adet ya da hamilelik belirtisi de yok.
Bugun kan verdim alacağım sonucunu. Ama umudum yok. Yok yere düzenli olan adetimi kendi kendime bozdum gibi hissediyorum. Geç döllenme olsa bile idrarda çıkar miydi bilmiyorum. Adetim geçti, sizde bu durumu yaşadınız mı soğan kürü adeti geciktirir mi gerçekten? Çok zor durumdayım...
Gecikmeli olmuştumBenimde öyle oldu suan soğan kürünü 15 gün kullandm adet olmadim 7 gün gecti daha sonra oldun mu merak ettim
Merhaba baya zaman olmuş ama yazmak istedim. Şu an sizinle aynı durumdayım. 15 gün soğan suyu içtim düzenim bozuldu 11 gündür geçiyor günüm. Kan testi ,idrar tesi yaptım gebelikte yok belirti de psikolojim bozuldu artık. Siz ne zaman oldunuz tekrar düzene girmiş miydi. Lütfen yazarsanız çok sevinirim.Geçen ay bebek istediğimiz ve ara kanamam oldugu icin için soğan kürü yaptım , ovulasyon gunumde 2 gun sadece pembemsi akinti geldi o kadar. Bat 25 marttı ve hala adet olmadım. Sayısız idrar testi yaptım negatif. Isın kötüsü adet ya da hamilelik belirtisi de yok.
Bugun kan verdim alacağım sonucunu. Ama umudum yok. Yok yere düzenli olan adetimi kendi kendime bozdum gibi hissediyorum. Geç döllenme olsa bile idrarda çıkar miydi bilmiyorum. Adetim geçti, sizde bu durumu yaşadınız mı soğan kürü adeti geciktirir mi gerçekten? Çok zor durumdayım...