Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü denemesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cocuk isteyennnnn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2020
8
3
6
28
Merhaba.Ben 18 aylık evliyim ve gebe kalamıyorum.Polipimin olduğunu ama gebe kalmaya engel olmadığı söylendi.Defalarca gittim hastaneye 2 kere ofis işlemi oldum aynısı söylendi.Evde kendim denedim şakşır suyu vs hiç birini faydasını görmedim.En son geçen ay soğan kürü denedim 15 gün.Ve 4 gün gecikmeyle adet oldum.Soğan kürünü bu ayda yapsammı acaba ard arda aylarda yapan var mı?

Son düzenleme:
Merhaba.Ben 18 aylık hamileyim ve gebe kalamıyorum.Polipimin olduğunu ama gebe kalmaya engel olmadığı söylendi.Defalarca gittim hastaneye 2 kere ofis işlemi oldum aynısı söylendi.Evde kendim denedim şakaır suyu vs hiç birini faydasını görmedim.En son geçen ay soğan kürü denedim 15 gün.Ve 4 gün gecikmeyle adet oldum.Soğan kürünü bu ayda yapsammı acaba ard arda aylarda yapan var mı?
Benden sana tavsiye asla yapma banada diyen oldu soğan kürü nü yapmadım aç karnına diyorlar 15 gün soğanda şeker var aç karnına içince yükseltir diye içmedim tabi bı benim düşüncem di ama sen bilirsin genelde burada okuduğum geciktirme yapıyor Muş

Merhaba.Ben 18 aylık hamileyim ve gebe kalamıyorum.Polipimin olduğunu ama gebe kalmaya engel olmadığı söylendi.Defalarca gittim hastaneye 2 kere ofis işlemi oldum aynısı söylendi.Evde kendim denedim şakaır suyu vs hiç birini faydasını görmedim.En son geçen ay soğan kürü denedim 15 gün.Ve 4 gün gecikmeyle adet oldum.Soğan kürünü bu ayda yapsammı acaba ard arda aylarda yapan var mı?
Ben ilk gebeliğimde soğan suyu yapmıştım bence o vesile oldu ama üst üste yapılmaz rahim inceltir

Benden sana tavsiye asla yapma banada diyen oldu soğan kürü nü yapmadım aç karnına diyorlar 15 gün soğanda şeker var aç karnına içince yükseltir diye içmedim tabi bı benim düşüncem di ama sen bilirsin genelde burada okuduğum geciktirme yapıyor Muş
Neyden medet umacağımı şaşırdım artık 😌

Ben yaptığım ay gebe kalmıştım geç yumurtlama olmuştu o ay adetin 3.güni başlayıp 15 gün içtim günde bir aklıma gelirse iki kez
1 aymı kullandınız siz bide kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?Soğan küründen sonraki ay önemli diyorlar tabi herkesin bedeni aynı tepkiyi vermediği için 🥺

Ben yaptığım ay gebe kalmıştım geç yumurtlama olmuştu o ay adetin 3.güni başlayıp 15 gün içtim günde bir aklıma gelirse iki kez
Bende adet bittikten 3 gün sonra başladım 15 gün ama işte oldum yine adet.2 defa içtim ben hep günde ama bi faydası olmadı demekki bende.1 ay daha bekleyip gidicem hastaneye bakalım hayırlısı.Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimseyi çaresiz bırakmasın.

Merhaba.Ben 18 aylık evliyim ve gebe kalamıyorum.Polipimin olduğunu ama gebe kalmaya engel olmadığı söylendi.Defalarca gittim hastaneye 2 kere ofis işlemi oldum aynısı söylendi.Evde kendim denedim şakşır suyu vs hiç birini faydasını görmedim.En son geçen ay soğan kürü denedim 15 gün.Ve 4 gün gecikmeyle adet oldum.Soğan kürünü bu ayda yapsammı acaba ard arda aylarda yapan var mı?
Merhaba ben de bu ay 15 gün soğan kürü içtim adetim bittikten 2 gün sonra başladım ve bugün 15. günüm soğan kürümün son günü,yarında testere dişli aslan pençesi kürüne başlıyorum,adetime de 5 gün kaldı. “Eğer bu ay hamile kalamazsam adet olduktan 2 gün sonra tekrar 15 günlük soğan kürü yapıcam çünkü İbrahim Saraçoğlu bu şekilde öneriyor. 6 ayda bir 2 adet döngüsünde 2 kez peşpeşe yapılmasını öneriyor.

Ben soğan kürüyle aynı anda kullandım testere dişliyi.Daha öncesindede kullandım hayıt tohumuyla beraber bir faydasını göremedim.Bende çok araştırdım soğan kürünün kullanım süresini ama bilemedim kafam karıştı açıkcası.Bi kez daha yapsammı yapmasammı bilemiyorum.Kuvvetli diyolar soğan kürüne bişey olmasındanda korkuyorum.Sizin ne probleminiz var ?

Merhaba Rabbim inşallah emeklerinizi emeklerimizi boşa çıkarmaz 2 kere ofis oldum yazmışsınız ofis histerokopi mi nasıl bir işlem ağrı oluyormu uzun sürüyormu cevap verirseniz memnun olurum

Back
X