Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim canımbir miktar hakiki bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı taze çekilmiş çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyormuş ve 12. güne kadar devam ediliyormuş sabah bir kaşık akşam bir kaşık olarak aç karnına kullanılıyormuş. bende denedim geçen ay sonucunu daha almadım bakalım
canım seninde geçmiş kandilin mubarek olsun inşallah canım hayırlı mutlu haberlerini bekliyorum inşallah RABBİM onlara can verir geliştirir bende dua ettim senin içinde tüm bebek hasreti çekenler için ALLAH yavrucuklarına bir an önce kavuştursun diye :Saruboceq:Mirac kandiliniz mubarek olsun! Allah cocuk sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin! Rabbim dualarimizi kabul etsin! Insallah yarin yumurtalar toplanacak insallah dollenir insallah transfer olabilirim insallah hamile kalip cocugumu elime alabilirim! Dualarim sizlerle birlikte! Allah herkezin yardimcisi olsun!
nidimek canım önemli değil başladınmı yapmaya inşallah fayda görürsünopuyorumnanaktançok teşekkür ederim canım
oyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaa çok sevindim inşallah ikiside tutar ikiside sana sıkı sıkı tutunur sana biran önce annelik duygusunu yaşatırlar hayırlı sağlıklı evlat olurlar bak benim kalbim temizdir sanki içimden bi ses ikiside tutacak diyor yaradanım ALLAHIM çok büyük nasip etsin onları sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:srp16 canım tsk ederımAmın Amın Amınç Bugun elhamdullah transfer oldum kalıtelı yumos 2 tane vardıçSımdı Allahım hamıle kalıp bebeıslerı elıme almayı nasıp etsın !
Iyı bır haber Allahım devamını getırır sadece dıkkat et! stresten uzak olmaya calıs!Allahım sane ve cocuk ısteyen herkeze nasıp etsın!
oyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaa çok sevindim inşallah ikiside tutar ikiside sana sıkı sıkı tutunur sana biran önce annelik duygusunu yaşatırlar hayırlı sağlıklı evlat olurlar bak benim kalbim temizdir sanki içimden bi ses ikiside tutacak diyor yaradanım ALLAHIM çok büyük nasip etsin onları sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bu arada çok dikkat et kendine hiç bi iş yapma hem senin yaşında hamilelikte zor geçer diye duymuştum dikkat et canım nolursun yorma kendini bol bol dinlen uzan hiç olmassa sana iyice tutunana kadar emi aklım sende çok öptüm seni yine güzel haberler ver bana bekliyom opuyorumnanaktan
kuka amin canım inşallah bebişine kavuşursun. allah hepimizin yardımcısı olsun. güzel haberlerle dönersin inşallah.
amin canım ALLAH sendende razı olsun seninde yardımcın olsun buna çok ihtiyacın var biliyorum :Saruboceq:Tsk ederım canım Insallah ıkısı de tutar bunları cok cok ıstıyorum Allahım hayırlısıyla hayırlı evletler nasıp etsın! 24 tahlıl yapılacaktır.Insallah iyi haberleri yazmayi nasip etsin Rabbim!
Dualarin icin Allah razi olsun! Hepimize Allahim yardimci olsun!