Soğan kürü deneyen varmı ?

kuka amin canım inşallah bebişine kavuşursun. allah hepimizin yardımcısı olsun. güzel haberlerle dönersin inşallah.

bir miktar hakiki bala bir tatlı kaşığı tarçın ve bir tatlı kaşığı taze çekilmiş çörekotu karıştırılıyor. adetin ikinci günü başlanıyormuş ve 12. güne kadar devam ediliyormuş sabah bir kaşık akşam bir kaşık olarak aç karnına kullanılıyormuş. bende denedim geçen ay sonucunu daha almadım bakalım
çok teşekkür ederim canım

Mirac kandiliniz mubarek olsun! Allah cocuk sahibi olmak isteyen herkeze nasip etsin! Rabbim dualarimizi kabul etsin! Insallah yarin yumurtalar toplanacak insallah dollenir insallah transfer olabilirim insallah hamile kalip cocugumu elime alabilirim! Dualarim sizlerle birlikte! Allah herkezin yardimcisi olsun!
canım seninde geçmiş kandilin mubarek olsun inşallah canım hayırlı mutlu haberlerini bekliyorum inşallah RABBİM onlara can verir geliştirir bende dua ettim senin içinde tüm bebek hasreti çekenler için ALLAH yavrucuklarına bir an önce kavuştursun diye :Saruboceq:

bu arada bende hastaneye gittim kistim olmadığını söledi doktor adet söktürücü verdi şimdi içmeye başladım artık umutlar benim için başka bahara kaldı hayırlısı olsun napalım artık :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim canım
nidimek canım önemli değil başladınmı yapmaya inşallah fayda görürsünopuyorumnanaktan

srp16 canım tsk ederımAmın Amın Amınç Bugun elhamdullah transfer oldum kalıtelı yumos 2 tane vardıçSımdı Allahım hamıle kalıp bebeıslerı elıme almayı nasıp etsın !

Iyı bır haber Allahım devamını getırır sadece dıkkat et! stresten uzak olmaya calıs!Allahım sane ve cocuk ısteyen herkeze nasıp etsın!

srp16 canım tsk ederımAmın Amın Amınç Bugun elhamdullah transfer oldum kalıtelı yumos 2 tane vardıçSımdı Allahım hamıle kalıp bebeıslerı elıme almayı nasıp etsın !

Iyı bır haber Allahım devamını getırır sadece dıkkat et! stresten uzak olmaya calıs!Allahım sane ve cocuk ısteyen herkeze nasıp etsın!
oyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaa çok sevindim inşallah ikiside tutar ikiside sana sıkı sıkı tutunur sana biran önce annelik duygusunu yaşatırlar hayırlı sağlıklı evlat olurlar bak benim kalbim temizdir sanki içimden bi ses ikiside tutacak diyor yaradanım ALLAHIM çok büyük nasip etsin onları sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada çok dikkat et kendine hiç bi iş yapma hem senin yaşında hamilelikte zor geçer diye duymuştum dikkat et canım nolursun yorma kendini bol bol dinlen uzan hiç olmassa sana iyice tutunana kadar emi aklım sende çok öptüm seni yine güzel haberler ver bana bekliyom opuyorumnanaktan

oyyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaa çok sevindim inşallah ikiside tutar ikiside sana sıkı sıkı tutunur sana biran önce annelik duygusunu yaşatırlar hayırlı sağlıklı evlat olurlar bak benim kalbim temizdir sanki içimden bi ses ikiside tutacak diyor yaradanım ALLAHIM çok büyük nasip etsin onları sana inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu arada çok dikkat et kendine hiç bi iş yapma hem senin yaşında hamilelikte zor geçer diye duymuştum dikkat et canım nolursun yorma kendini bol bol dinlen uzan hiç olmassa sana iyice tutunana kadar emi aklım sende çok öptüm seni yine güzel haberler ver bana bekliyom opuyorumnanaktan

Tsk ederım canım Insallah ıkısı de tutar bunları cok cok ıstıyorum Allahım hayırlısıyla hayırlı evletler nasıp etsın! 24 tahlıl yapılacaktır.Insallah iyi haberleri yazmayi nasip etsin Rabbim!

Dualarin icin Allah razi olsun! Hepimize Allahim yardimci olsun!

Tsk ederım canım Insallah ıkısı de tutar bunları cok cok ıstıyorum Allahım hayırlısıyla hayırlı evletler nasıp etsın! 24 tahlıl yapılacaktır.Insallah iyi haberleri yazmayi nasip etsin Rabbim!

Dualarin icin Allah razi olsun! Hepimize Allahim yardimci olsun!
amin canım ALLAH sendende razı olsun seninde yardımcın olsun buna çok ihtiyacın var biliyorum :Saruboceq:
dualarım seninle şimdi sana günler geçmez ama sabır birazcık daha sabır inşallah muradına ereceksin RABBİMİN izniyle opuyorumnanaktan

kızlar baştan sona okudum çok merak ediyorum kuka hamişmisin...inşallah ewt dersinnn

evet canım yaaaaaaaaaaaa hiç bi haber yok olumlu olumsuz merak ediyorum bende
kukaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin haberlerini bekliyom merakla

Back
X