Sogan kuru deneyip hamile kalan var mi

sttnckmsakkskk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2018
216
61
98
28
Merhaba soğan kurunu duydunuz mu adetten bir kac gün sonra başlayıp 10 gün devam ederek soğan kuru ile hamile kalan arkadaşlar var mi bende bu ay denemeyi düşünüyorum
Ek olarak ovulasyon testi siparişi verdim ona da başlayacağım inşallah hangi günler yapsak daha iyi olur ovulasyon testini bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim

Canım ben başladım ama adetin 2. Günü başladım 15 gün içeceğim arkadasım oyle dedi bana ama bu ilk uygulayışım fakat hamile kalanlarda var

Iç bencede kistlerin erir gider ben cok içtim artik tiksinme geldi kuru uygularken hamile kalmisimda haberim yokmuş Allahtan çocuk düşmedi canım

ben soğan kürü cok yaptim. ama kistleri yok etmek içindi ve çok işe yaradı. Allaha şükür ki hepsi temizlendi. 5-6 ay daha hamile kalamadim eşimin spermleri düşük çünkü . tabi bu arada civanpercemi içtim rahimi güçlendirmek için. sonra letrezol verdi doktor famera benzeri bi ilaç kullandığım ilk hafta gebe kaldim çok şükür.

size tavsiyem eşiniz de kontrole gitsin, keçiboynuzu içsin. ve yumurtlama gününü takip edin 1 gün ara ile ilişki yapın. birde yastık koymak çok etkili. yastığı ikiye katlayip yuksekce koyunki geri kacmasn hic biri. son olrak olumlu düşünün bu ay olcak diye icinizde hissedin olumsuzluk yok ve stres yok.

Cevabınız için çok teşekkürler ben kan testini adetime 2 gün kala yaptırdım negatif çıktı su an adetim 3 gun geçiyor acaba geç döllenme olmuş olabilir mi diye düşünüyorum hiç adet belirtim de yok böyle bir gün geçerdi en fazla dün sıcak düş aldım geçince hemen olurdum sıcak duştan sonra bu kez olmadım acaba benim gibi olan var mıdır

ben iki ay falan bebek denemesi yaptım üçüncü ay soğan kürü yaptım ama 15 gun tam tamına yapmadım 4 5 gun ya sabah içtim ya akşam ayrıca o ay 3-4 kez deneme oldu ve bu aydan bi beklentiye girmedim şimdi hamileyim :)

Ben yaptım. Önce sıcak içemem diye oda sıcaklığına getirip içmeyi denedim; iğrenç! Sonra şöyle bir formül denedim, bir adet şeker ve yarım limon suyu ekleyip yanmayacak şekilde içtim. Sonraki ilk adetim tamamen kan kırmızı renkteydi, en az 5-6 yıldır bu rengi görmemiştim. İki yıl kadar önce miyomlarım olduğu ama alınmasına gerek olmadığı söylenmişti. Aynı dönemde eşim de ben de incir yemeye başladık. Bu arada 6 yıldır bebek de yok, sorun da yoktu. 3 ay çatlatma iğnesi tedavisi oldum 3 yıl önce, tık yok. Olan benim ve ev halkının psikolojisine oldu o kadar hormonu alınca Sanırım mayıs ayında yapmıştım soğan kürünü. Şu an 5 haftalık hamileyim Bence tüm kadınlar sorun olmasa bile yapmalı.

ama saraçoglu icine seker veya limon sakin atmayin kimyasini bozuyor diyor. sicaga yakin ilikta için diyor. yine de maşallah faydasini gormuşsunuz cok iyi :)

Sağlıcakla gelsin bebeğin canım. Herhangi bir kist vs olmadan da soğan kürü uygulanabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…