Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk ay ise adet bitimi ile başla 15 gün yap sabah akşam aç karnına yada akşam yatarken de içebilirsin ama saat çok önemli aynı saatte içmeye dikkat et. 4 ay yapılıyormuş kür. Son 3 ay 10 gün yapmalısın. Ben adet için yaptım yapıyorum canm etkili bence.Herkese merhaba arkadaşlar bugün soğan kürüne başladım adetim bitti benimle başlayanlar yada bu kür ilke hamile kalanlar varmı bilginize ihtiyacım var bide günde sadece bir kez içsem faydası olur mu
Bende gebelik için deneyeceğim günde bi tane içsemde faydası olur galiba demiİlk ay ise adet bitimi ile başla 15 gün yap sabah akşam aç karnına yada akşam yatarken de içebilirsin ama saat çok önemli aynı saatte içmeye dikkat et. 4 ay yapılıyormuş kür. Son 3 ay 10 gün yapmalısın. Ben adet için yaptım yapıyorum canm etkili bence.
Vallaha sanmam ama sen genede netten araştır derim cnmBende gebelik için deneyeceğim günde bi tane içsemde faydası olur galiba demi
Merhaba ben de 10 Aralık'ta başladım. Günde iki defa yapılması gerekiyor araştırmalarımda hep öyle diyordu. Bence iki defa yapın.Herkese merhaba arkadaşlar bugün soğan kürüne başladım adetim bitti benimle başlayanlar yada bu kür ilke hamile kalanlar varmı bilginize ihtiyacım var bide günde sadece bir kez içsem faydası olur mu
4 ay yapıldığıni hiç okumadim ben aman dikkat edin yanlış bilgi olabilir. Yılda bir ya da iki defa 15 gün diye biliyorumİlk ay ise adet bitimi ile başla 15 gün yap sabah akşam aç karnına yada akşam yatarken de içebilirsin ama saat çok önemli aynı saatte içmeye dikkat et. 4 ay yapılıyormuş kür. Son 3 ay 10 gün yapmalısın. Ben adet için yaptım yapıyorum canm etkili bence.
Ben bir kez yaptım canım yumurtlama görene kadar devam edeceğim bakalım kısmet yaMerhaba ben de 10 Aralık'ta başladım. Günde iki defa yapılması gerekiyor araştırmalarımda hep öyle diyordu. Bence iki defa yapın.
4 ay yapıldığıni hiç okumadim ben aman dikkat edin yanlış bilgi olabilir. Yılda bir ya da iki defa 15 gün diye biliyorum
Sabah akşam mı yaptınızBende yaptım bu ay . Bat son 9 gün kaldı. Ben biraz farklı yaptım . 15 gün kür 15 gün hiç bişy . İnşlh olur
Soğan suyuna başladım 4 gün içebildim oda mide koruyucu ile zor . Midem rahatsız yapamadım ben. Sonra regli bitti 2 gün sonra sabah tok testeredişli aslanpencesi akşam da tok civanperçemli hayırotu karışık bitki çayı . Yumurtlama gününe kadar devam ettim. Gün aşırı ilişki. Reglinin 21. Günü ilişki. Bukadar. Bitki çayı çok baş ağrısı yaptığı için ikisinden de bir bardak içebildim. Yumurtlama günümden snra içmedim söktürücü etkisi var diye . Eğer olmazsa bu ay iki ayçdan da ikişer bardak içerim ama oda çok gibi geliyor bana cesaret edemedim. Birde zencefil bal tarçın D vitamini kullandım.Sabah akşam mı yaptınız
Yok cnm ben şuan gebelik için yapmıyorum hastalığım düzene binsin diye yapıyorum normalde ben 39 günde olurdum şuan düştü cnm etki ediyor üç ay oldu son aya gireceğim 36 28 27 gün oldu süresi.Merhaba ben de 10 Aralık'ta başladım. Günde iki defa yapılması gerekiyor araştırmalarımda hep öyle diyordu. Bence iki defa yapın.
4 ay yapıldığıni hiç okumadim ben aman dikkat edin yanlış bilgi olabilir. Yılda bir ya da iki defa 15 gün diye biliyorum
Herkese merhaba arkadaşlar bugün soğan kürüne başladım adetim bitti benimle başlayanlar yada bu kür ilke hamile kalanlar varmı bilginize ihtiyacım var bide günde sadece bir kez içsem faydası olur mu
Ben yumurtlamayı görünce bıraktım canım inşallah faydası olurMerhabalar ben sogan kürünü basladim bugün 6.gunum ama kasıklarımda agri var baya bide su gibi fazla akıntım var bende cocuk için deniyorum ins faydalı olur
Peki 15 gün içilmesi gerekiyor ama düşüğe sebep vermiyor mu sahsen ben korkuyorumBen yumurtlamayı görünce bıraktım canım inşallah faydası olur
Benimde adet bitimi yarın başlamayı düşünüyorum bakalım adetlerim düzenli inşAllah düzeni şaşmazPeki 15 gün içilmesi gerekiyor ama düşüğe sebep vermiyor mu sahsen ben korkuyorum
İşte o yüzden ben yumurtlamada bıraktım canımPeki 15 gün içilmesi gerekiyor ama düşüğe sebep vermiyor mu sahsen ben korkuyorum
İşte o yüzden ben yumurtlamada bıraktım
Tsk ederim cnmİşte o yüzden ben yumurtlamada bıraktım canım
Bende adetimin bitigi 2.basladim 7 gun ictim korktum dusuge sebep verir diye bıraktım adetim düzensiz bideBenimde adet bitimi yarın başlamayı düşünüyorum bakalım adetlerim düzenli inşAllah düzeni şaşmaz![]()