Gebeliğe Hazırlık Soğan kürü hadi toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mylv48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
819
348
53
27
Herkese merhaba arkadaşlar bugün soğan kürüne başladım adetim bitti benimle başlayanlar yada bu kür ilke hamile kalanlar varmı bilginize ihtiyacım var bide günde sadece bir kez içsem faydası olur mu

Herkese merhaba arkadaşlar bugün soğan kürüne başladım adetim bitti benimle başlayanlar yada bu kür ilke hamile kalanlar varmı bilginize ihtiyacım var bide günde sadece bir kez içsem faydası olur mu
İlk ay ise adet bitimi ile başla 15 gün yap sabah akşam aç karnına yada akşam yatarken de içebilirsin ama saat çok önemli aynı saatte içmeye dikkat et. 4 ay yapılıyormuş kür. Son 3 ay 10 gün yapmalısın. Ben adet için yaptım yapıyorum canm etkili bence.

İlk ay ise adet bitimi ile başla 15 gün yap sabah akşam aç karnına yada akşam yatarken de içebilirsin ama saat çok önemli aynı saatte içmeye dikkat et. 4 ay yapılıyormuş kür. Son 3 ay 10 gün yapmalısın. Ben adet için yaptım yapıyorum canm etkili bence.
Bende gebelik için deneyeceğim günde bi tane içsemde faydası olur galiba demi

Merhaba ben de 10 Aralık'ta başladım. Günde iki defa yapılması gerekiyor araştırmalarımda hep öyle diyordu. Bence iki defa yapın.
4 ay yapıldığıni hiç okumadim ben aman dikkat edin yanlış bilgi olabilir. Yılda bir ya da iki defa 15 gün diye biliyorum

Merhaba ben de 10 Aralık'ta başladım. Günde iki defa yapılması gerekiyor araştırmalarımda hep öyle diyordu. Bence iki defa yapın.

4 ay yapıldığıni hiç okumadim ben aman dikkat edin yanlış bilgi olabilir. Yılda bir ya da iki defa 15 gün diye biliyorum
Ben bir kez yaptım canım yumurtlama görene kadar devam edeceğim bakalım kısmet ya

Bende yaptım bu ay . Bat son 9 gün kaldı. Ben biraz farklı yaptım . 15 gün kür 15 gün hiç bişy . İnşlh olur

Sabah akşam mı yaptınız
Soğan suyuna başladım 4 gün içebildim oda mide koruyucu ile zor . Midem rahatsız yapamadım ben. Sonra regli bitti 2 gün sonra sabah tok testeredişli aslanpencesi akşam da tok civanperçemli hayırotu karışık bitki çayı . Yumurtlama gününe kadar devam ettim. Gün aşırı ilişki. Reglinin 21. Günü ilişki. Bukadar. Bitki çayı çok baş ağrısı yaptığı için ikisinden de bir bardak içebildim. Yumurtlama günümden snra içmedim söktürücü etkisi var diye . Eğer olmazsa bu ay iki ayçdan da ikişer bardak içerim ama oda çok gibi geliyor bana cesaret edemedim. Birde zencefil bal tarçın D vitamini kullandım.

Yok cnm ben şuan gebelik için yapmıyorum hastalığım düzene binsin diye yapıyorum normalde ben 39 günde olurdum şuan düştü cnm etki ediyor üç ay oldu son aya gireceğim 36 28 27 gün oldu süresi.

Peki bayanlar bu kürü 15 gün yapılmasını söylüyorlar ya benim adet bitimin den 1hafta sonra yumurtlama oluyor yumurtlama zamanı ilişki olduğunda tutunmayı engellemez mi soğan kuru

Merhabalar ben sogan kürünü basladim bugün 6.gunum ama kasıklarımda agri var baya bide su gibi fazla akıntım var bende cocuk için deniyorum ins faydalı olur

Bende soğan kürü kullabdığım ay hamile kaldım pco lu olmama rağmen gerçi bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durdu ama soğan kğrğ cidden işe yarıyo

Bende soğan kürü kullandığım ay hamile kaldım pcolu olmama rağmen gerçi bebeğimin kalbi 9 haftalıkken durdu 😔ama soğan kürü cidden işe yarıyo

Back
X