• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

soğan kürünü bilen var mı ?

inas34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2025
228
42
13
merhaba kızlar bugun regl oldum malesef soğan kürü yapmak ıstıyorum nasıl yapılıyor kac gun içiliyor günde kaç kere içiliyor biliyor musunuz ne zaman başlamam gerek ?

?? kımse yok mu
Sari turuncu artik hangi renkse yemeklik sogan olacak yani sogani kabuklariyla birlikte kaynayan suya atiyorsun 2-3 tane ama boyle cucuge kacanlardan olmasin, bu sekilde bi 7-8 dk daha kaynattiktan sonra suzup suyunu iciyorsun. Soganin kabugu suyuna rengini salacak. Sonra burnunu tikayip fondip:) sifa olur insallah. Ben belirli araliklarla yaparim bunu.

Kaç gun
Sari turuncu artik hangi renkse yemeklik sogan olacak yani sogani kabuklariyla birlikte kaynayan suya atiyorsun 2-3 tane ama boyle cucuge kacanlardan olmasin, bu sekilde bi 7-8 dk daha kaynattiktan sonra suzup suyunu iciyorsun. Soganin kabugu suyuna rengini salacak. Sonra burnunu tikayip fondip:) sifa olur insallah. Ben belirli araliklarla yaparim bunu.
Kaç gün içmem gerekiyor bide regl iken başlayabiliyor muyum

Kaç gun

Kaç gün içmem gerekiyor bide regl iken başlayabiliyor muyum
Ya ben regl olamiyorum die kullanmistim acikcasi zamanini pek onemsemedim 4 gun yemeklerden yaptim sonra regl oldum zaten. bi yerden sonra icilmiyor zaten agir geliyor. 6 ayda bir yaparim bu arada 1 bardak icerim. Vajinal mantara enfeksiyona falan da iyi geliyor diye biliyorum cunku. Onlem olsun die yapiyorum arada. Hamile kalmaya calistigim icin artik yapmiyorum ama dusuk riski yaratiyor cunku. Sen ne icin kullanacaksin?

Back
X