Merhaba bende 8.günündeyim kürün adetimin yedinci günü başladım umarım iyi gelir ....Bayanlar bu sogan kuru nasil yapiliyor kacinci gun başlanıyor ve işe yaradimi sizde deneyipde faydasini goren varmi aranizda
Canim 7.gunu mu baslaniyor nasil yapiliyor daha dogrusu kac gun icmek lazimMerhaba bende 8.günündeyim kürün adetimin yedinci günü başladım umarım iyi gelir ....
Evet 7.günü başlanıyor öğle ve akşam aç karnına yemekten bir 20 dkka önce ılık içiyorsun 15 gün devam ediliyor . orta boy bildiğimiz yemeklik soğanı dörde bölüp 10 dkka kaynatıyorum her seferinde taze olması önemli Şifa Olur İnşallahCanim 7.gunu mu baslaniyor nasil yapiliyor daha dogrusu kac gun icmek lazim
Insallah senin ne sıkıntin var canimEvet 7.günü başlanıyor öğle ve akşam aç karnına yemekten bir 20 dkka önce ılık içiyorsun 15 gün devam ediliyor . orta boy bildiğimiz yemeklik soğanı dörde bölüp 10 dkka kaynatıyorum her seferinde taze olması önemli Şifa Olur İnşallah
Ben martta bir bebek kaybettim ve rahim kalp şeklinde arada perde var akabinde haziranda perdeden ameliyat oldum şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorumInsallah senin ne sıkıntin var canim
Bir sorunun yok sanirim canim adetler duzenlimiBen martta bir bebek kaybettim ve rahim kalp şeklinde arada perde var akabinde haziranda perdeden ameliyat oldum şimdi tekrar hamile kalmaya çalışıyorum
Evet adetlerimde bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür 28 günde bir ama şu geçtiğimiz iki aydır bir tanesi 26 gün diğeri 24 günde bir oldu bakalım hayırlısıBir sorunun yok sanirim canim adetler duzenlimi
Kac gun suruyor adetlerin peki canimEvet adetlerimde bir sıkıntı yaşamıyorum çok şükür 28 günde bir ama şu geçtiğimiz iki aydır bir tanesi 26 gün diğeri 24 günde bir oldu bakalım hayırlısı
Ortalama 6 gün sürüyor ilk üç gün yoğunKac gun suruyor adetlerin peki canim
Insallah faydasi olur canimOrtalama 6 gün sürüyor ilk üç gün yoğun
İnşallah isteyen herkeze nasip olsun ... Birde profilinde samsun yazıyor bende son 1 yıldır burdayım gittiğin yada önerebileceğin kadın doğumcu var mı ?Insallah faydasi olur canim
sende mi samsun tolga şişliyi önerdiler denedinmiİnşallah isteyen herkeze nasip olsun ... Birde profilinde samsun yazıyor bende son 1 yıldır burdayım gittiğin yada önerebileceğin kadın doğumcu var mı ?
Evet çok iyi tecrübelerim yok burda doktor konusunda malesef düşüğümün büyük ölçüde sebebi doktor kaynaklı o yüzden sordum iyi bir doktor arayışındayım bende normalde istanbuldaydım ve doktorumda orda ama gidip gelmek çok zorsende mi samsun tolga şişliyi önerdiler denedinmi
aysın akçay var atasamda o da iyiEvet çok iyi tecrübelerim yok burda doktor konusunda malesef düşüğümün büyük ölçüde sebebi doktor kaynaklı o yüzden sordum iyi bir doktor arayışındayım bende normalde istanbuldaydım ve doktorumda orda ama gidip gelmek çok zor
Nur Öztürk içinde iyi diyorlar ama duydun mu hiç bilgin var mı ?aysın akçay var atasamda o da iyi
hiç duymadım canım onuNur Öztürk içinde iyi diyorlar ama duydun mu hiç bilgin var mı ?
Ayy şu doktor derdinden vallahi kafayı yicem yüzde yüz güvenmek istiyorumhiç duymadım canım onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?